Στο πάρτι για τις «Χρυσές Σφαίρες» ο Χρήστος Βασιλόπουλος!

Τι είπε στο Star για την εμπειρία του στο χολιγουντιανό κόκκινο χαλί

Στο πάρτι για τις «Χρυσές Σφαίρες» ο Χρήστος Βασιλόπουλος!
Στο χαλί που πάτησαν οι Νicole Kidman, ο Jeremy Irons κι άλλοι σταρς του Hollywood περπάτησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που παραβρέθηκε στο πάρτι μετά τις «Χρυσές Σφαίρες»!

Ο Έλληνας ηθοποιός, που βρίσκεται στο L.A. κυνηγώντας το αμερικάνικο όνειρο, ήταν μεταξύ των καλεσμένων του HBO στο event μετά την τελετή απονομής.

«Ήταν καταπληκτικό! Τι να σας πω; Ήταν όλοι εκεί, βλέπεις από τον Cobe Bryant, μέχρι τον Jeremy Irons», είπε ο Χρήστος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά «Bashee» και υποδύεται έναν Ουκρανό μαφιόζο , τον Olek, τον... κακό της παρέας!

«Έχω γύρω στα 15 τατουάζ , τα όποια το καθένα έχει και τη δική του σημασία, δηλαδή τη δική του ερμηνεία... Ο ρόλος θέλει πολλά τατουάζ, έκανα έρευνα και διάβασα πολύ για τους Ουκρανούς μαφιόζους», είπε στο Star ο Χρήστος, που ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γκρεκ Γαϊτάνη, ο όποιος έχει βραβευτεί με Emmy για την σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» και τον Allan Ball, γνωστό από το «True Βlood» και την ταινία «American Βeauty».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top