Πούλησαν το σκάφος Πατίτσα- Χρουσαλά μετά την τσιμπίδα του ΣΔΟΕ!

Πέρασε σε ξένα χέρια έναντι... 5,7 εκατομμυρίων ευρώ

Το σκάφος με τις πολλές ωραίες αναμνήσεις από το πρώτο διάστημα του γάμου του, αλλά και τις πολλές «φορτούνες» από τις μετέπειτα αποκαλύψεις, πούλησε ο εφοπλιστής και άντρας της Μαριέττας Χρουσαλά, Λεό Πατίτσας έναντι… 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για το γνωστό Mirage, το οποίο είχε γίνει πρώτο θέμα μετά τις αποκαλύψεις της Real News για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς του.

xrousala3.jpg

Το hi- tech σκάφος, που είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του, φαινόταν να ανήκει στη Mirage ΝΕΠΑ, εκπρόσωπος της οποίας ήταν σύζυγος εργαζομένου στην Atlas Maritime, ναυτιλιακή εταιρία του Λέοντα Πατίτσα. Το περίεργο είναι πώς η συγκεκριμένη γυναίκα δήλωνε… άνεργη με ΕΤΗΣΙΟ εισόδημα 200 ευρώ!!!

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ ο νεαρός εφοπλιστής χρωστούσε 1 εκατομμύριο ευρώ από φόρους που απαιτούνταν για τη νομιμοποίηση του σκάφους.

Μάλιστα, ο Λέων Πατίτσα προσπάθησε να δείξει ότι το σκάφος το είχε για επαγγελμα��ικούς λόγους επιδεικνύοντας ένα ναυλοσύμφωνο που είχε συνάψει με τον επιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη. Είχε νοικιάσει το σκάφος για μια εβδομάδα έναντι 70.000 ευρώ. Σήμερα είναι στην φυλακή, γιατί το σκάνδαλο της Hellas Power.

Η ευτυχία του ζευγαριού βέβαια δεν επισκιάστηκε από τις κατηγορίες, όμως μια που μπήκε νέο έτος είπε να απαλλαγεί εντελώς από το σκάφος με την κακή δημοσιότητα.

Μόλις «ανέβηκε» το φωτογραφία με το πωλητήριο σε γνωστό site πώλησης σκαφών αγοράστηκε αμέσως…

Πουλήθηκε τελικά 5,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είχε αγοραστεί έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιούνιο του 2010. Εκεί έκανε το bachelor πάρτι του ο Λέων, ενώ με αυτό είχαν πραγματοποιήσει και ένα πολυήμερο ταξίδι από την Ιταλία στην Ελλάδα, με στάσεις στο Κάπρι και τις δαλματικέ�� ακτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top