Stan για Στανίση: «Μεγάλωσα με τα τραγούδια της!»

Δίνει ΤΕΛΟΣ στην "κόντρα" και λέει:«Δεν ασχολούμαι με κακόβουλα πράγματα»

Stan για Στανίση: «Μεγάλωσα με τα τραγούδια της!»

Για την «κόντρα» του με την Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα του Star ο Stan.

Ο νεαρός τραγουδιστής,όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά από το star.gr, είχε εξηγήσει ότι η ακύρωση της εμφάνισης του στο “Dancing”, δεν είχε καμία σχέση με την παρουσία της Κατερίνας Στανίση εκεί.

Το ίδιο έκανε για ακόμα μια φορά στην κάμερα του Star, λέγοντας πόσο την εκτιμά:

«Καμία σχέση δεν έχουν όσα ακούγονται. Εγώ ίσα ίσα θεωρώ τη Στανίση μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες. Μεγάλωσα στο σπίτι με τα τραγούδια της, οι γονείς μου λέγανε τα κομμάτια της, έχουν πάει, την έχουν ακούσει…»

Ξεκαθάρισε ακόμα, πως «είναι καθαρά λάθος συνεννόηση αυτό το πράγμα! Δεν έχω πολυκαταλάβει να σου πω τι έγινε, ούτε θα μπω στη διαδικασία να ψάξω ποιος και τι φταίει. Το management μου το εμπιστεύομαι απόλυτα, και οι άνθρωποι μου είναι οι καλύτεροι. Άνθρωποι είμαστε και λάθη γίνονται!»

Τόνισε δε όλο νόημα, πως «αν κάποιος θέλει να ψάξει θέμα να βρει, θα το βρει οπουδήποτε! Ο καθένας όταν κοιτάει κακόβουλα τα πράγματα, αυτό συμβαίνει. Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ. Μουσικός είμαι!»

Τέλος, μιλώντας για τα προσωπικά του,δήλωσε πως «δεν απασχόλησα ποτέ τον κόσμο με χαζομάρες του τύπου με ποια τα έχω, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ κίτρινο όλο αυτό για μένα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top