Λιποθύμησε στο καμαρίνι του ο Λευτέρης Πανταζής

Κοψοχόλιασε την Ν. Θεοδωρίδου και την Ε. Παπαρίζου

Λιποθύμησε στο καμαρίνι του ο Λευτέρης Πανταζής
Πανικός προκλήθηκε την περασμένη Κυριακή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Λευτέρης Πανταζής με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, όταν ο τραγουδιστής σωριάστηκε φαρδύς, πλατύς μέσα στο καμαρίνι του.

Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, όταν ο ΛεΠα ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και κατέβηκε από την πίστα για να πάει στο καμαρίνι του. Ο τραγουδιστής ένιωθε έντονη δυσφορία και ζαλάδα και όπως είπε και ο ίδιος με το ζόρι κατάφερε να φτάσει στο καμαρίνι του.

Εκεί επειδή δεν αισθανόταν καθόλου καλά, ζήτησε από το προσωπικό του μαγαζιού να του φέρουν ένα ποτήρι νερό, αλλά μέχρι να επιστρέψουν, εκείνος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

«Έπεσα κάτω ξερός. Από την αρχή του προγράμματος ένιωθα αδιαθεσία, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το πρόγραμμα στη μέση και να φύγω. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ζαλιζόμουν και με δυσκολία πήγα μέχρι το καμαρίνι. Ζήτησα νερό, αλλά μέχρι να μου το φέρουν λιποθύμησα. Δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Μόλις συνήλθα, τους είδα όλους πάνω από το κεφάλι μου και έπειτα κοιμήθηκα για λίγο στον καναπέ που έχω στο καμαρίνι μου», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση, που σε συνδυασμό με την ίωση που κυκλ��φορεί τον έριξε στο κρεβάτι.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε και ο ίδιος τις δύο πρώτες μέρες αισθανόταν τόσο αδύναμος που δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν.

«Δεν μιλούσα ούτε στο τηλέφωνο. Με πήραν η Νατάσα και η Έλενα και δεν είχα τη δύναμη να σηκώσω το τηλέφωνο. Από χθες αισθάνομαι καλύτερα. Αλλά προσπαθώ να μαζέψω τις δυνάμεις μου για να βρεθώ και πάλι κοντά στους φίλους μου και να εμφανιστώ στο μαγαζί σήμερα το βράδυ», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top