Χάλασε... πεζόδρομο στην Πλάκα ο Παπακαλιάτης!

Καταγγελία για φθορές από τα γυρίσματα του «Αν» - σε εξέλιξη η σχετική έρευνα

Χάλασε... πεζόδρομο στην Πλάκα ο Παπακαλιάτης!

Ύποπτος για την καταστροφή ενός... πεζόδρομου στην Πλάκα είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, εναντίον του οποίου έγινε καταγγελία η οποία και ερευνάται!

Όπως αναφέρει η καταγγελία που έκανε κάτοικος της περιοχής, τα κινηματογραφικά συνεργεία που συμμετείχαν το περασμένο καλοκαίρι στην ταινία «Αν», προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στις πλάκες του πεζόδρομου πίσω από τους Αέρηδες.

Πρόκειται για ένα πλακόστρωτο σε σχήμα «Γ», από το οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, Έλληνες και τουρίστες, κυρίως για να απολαύσουν τη μοναδική θέα στη βορινή πλευρά της Ακρόπολης.

Μετά το «Αν» ο πεζόδρομος γέμισε με περισσότερες λακκούβες και πολλές πλάκες αφαιρέθηκαν, ζημιές για τις οποίες -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ευθύνονται η παράνομη διέλευση τροχοφόρων και η ελλιπής συντήρηση.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Κατοίκων της Πλάκας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στον «Ελεύθερο Τύπο», ο πεζόδρομος μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και ο ίδιος δεν μπορεί να αποδώσει ευθύνες στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τα συνεργεία του «Αν», η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ο Συμπαραστάτης του Δημότη, Β. Σωτηρόπουλος, ξεκίνησε έρευνα για την καταγγελία!

Σημειώνουμε πως το «Αν» γυρίστηκε κατ’ αποκλειστικότητα στην Πλάκα, το σπίτι όπου διαμένουν ο Παπακαλιάτης και η Καλογήρου στην ταινία βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω από τον εν λόγω πεζόδρομο, ενώ σε κάποια σκηνή βλέπουμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να οδηγεί στα στενά ένα μεγάλο φορτηγό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top