Ζευγάρι με ραδιοφωνική παραγωγό ο Παντελής Παντελίδης;

Οι φήμες για σχέση και πώς τις σχολίασε σήμερα η παραγωγός

Ζευγάρι με ραδιοφωνική παραγωγό ο Παντελής Παντελίδης;

Μπορεί με άλλη να εμ��νεύστηκε τα τραγούδια του, όμως, με άλλη φαίνεται να κοιμάται πλέον τα βράδια ο Παντελής Παντελίδης: σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη!

Παντελής και Ράνια γνωρίστηκαν στο μπαράκι που άνοιξε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έκανε και το «προξενιό» και, μάλιστα, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της παραγωγού.

Άνθρωποι που ήταν στο μαγαζί είδαν τον Παντελή και την Ράνια μες στην καλή χαρά και τις αγκαλιές, με τις φήμες να μιλούν για «φρέσκο» new love in town.

«Βρισκόμαστε, κάνουμε παρέα και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Είναι ένα γλυκό παιδί, είναι ντροπαλός και θα έλεγα ότι αυτά είναι σημαντικά στοιχεία που θα με έκαναν να ερωτευθώ έναν άνθρωπο», λέει η Ράνια Κωστάκη στην «Espresso», χωρίς, βέβαια, να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τα περί σχέσης...

Πάντως, σήμερα το πρωί, στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό, η Ράνια είπε «ουφ! Πάλι τα ίδια έχουμε;», όταν ο δεύτερος την συμβούλευσε να... μαζέψει τις εφημερίδες και τα περιοδικά που κυκλοφορούν και αναφέρονται στο ειδύλλιο! Φυσικά, ούτε αυτή τη φορά η παραγωγός επιβεβαίωσε ή διέψευσε όσα γράφονται και ακούγονται!

Λέτε να συμβαίνει κάτι μεταξύ του τραγουδιστή και της ραδιοφωνικής παραγωγού;
Μπορεί να χάνεται στη δική του αγκαλιά, μπορεί να λιώνει και με τα δικά του τα φιλιά... μπορεί, λέμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top