Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «η Χρυσή Αυγή κατευθύνει ανθρώπους»

Tι είπε για τον Νότη Σφακιανάκη;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «η Χρυσή Αυγή κατευθύνει ανθρώπους»

Στον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν καλεσμένη η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα αναληθή δημοσιεύματα προς το πρόσωπό της, τον Νότη Σφακιανάκη και τη… Χρυσή Αυγή.

Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ενοχλημένη με τα αναληθή δημοσιεύματα που όπως είπε, γράφουν ανακρίβειες για την δουλειά της. «Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πληρώνονται για να γράφουν ψέματα για τον υπόλοιπο κόσμο. Αν αύριο μεθαύριο αυτοκτονήσει κάποιος υπό το βάρος όλων αυτών τι θα κάνουμε; Ξέρει κανείς τι κρύβουμε μέσα μας; Το να μην αρέσει σε κάποιον η δουλειά μου το δέχομαι, αλλά το να γράφει ψέματα για την δουλειά μου με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπαίνω να διαβάσω blogs. Μου τα στέλνουνε στο twitter και τα διαβάζω».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια συνεργάζεται φέτος με τον Νότη Σφακιανάκη για τον οποίον μίλησε με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα και πως είχε καιρό να βρει κάποιον που να τον εμπιστευτεί τόσο. Πρόσθεσε ακόμα ότι αισθάνεται ασφάλεια δίπλα του, και ότι της είναι σαν πατέρας. «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι αυτό που λέμε άντρας με το Α κεφαλαίο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του Κωστόπουλου για το ποια είναι η γνώμη της σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, η Πηνελόπη τάχθηκε εναντίον του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, λέγοντας ότι είναι βίαιη και πως έχει πολύ κακή άποψη για τα μέλη της. Είπε πως δεν της αρέσουν οι ημιμαθείς άνθρωποι, ούτε ο τρόπος που εκφράζονται και χρησιμοποιούν την ιστορία. Τόνισε πω�� κατευθύνουν ανθρώπους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top