Ηθοποιός εξομολογείται: « Έχασα μητέρα και περιουσία από φωτιά που ξέσπασε»

Πρόλαβε να αρπάξει μια φωτογραφία με τους γονείς του

Ηθοποιός εξομολογείται: « Έχασα μητέρα και περιουσία από φωτιά που ξέσπασε»

​Ο ηθοποιός Δημήτρης Καμπόλης που έγινε γνωστός από τη σειρά «Βασιλιάδες» έχασε την αγαπημένη του μητέρα και ολόκληρη την περιουσία του σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε πριν από μερικά ��ρόνια όταν έχασε τον πατέρα του.

Η μοίρα όμως του επιφύλασσε και δεύτερο χτύπημα. Μια καθημερινή ημέρα για τον ηθοποιό την ώρα που έκανε personal training σε έναν πελάτη, καθώς παράλληλα με την υποκριτική έκανε και αυτή τη δουλειά, χτύπησε το τηλέφωνο του.

«Έτυχε να έχω πάνω μου το κινητό μου. Με πήρε ένας γείτονας και ενώ του το έκλεινα επέμενε. Πρώτα με ρώτησε «που είσαι» και μετά μου είπε «έλα γρήγορα γιατί καίγεται το σπίτι σου». Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Τα έχασα. Δεν έβλεπα κανέναν μπροστά μου. Έφτασα στο σπίτι μου και είδα καπνούς και κόσμο. Δεν γνωρίζανε ότι υπήρχε άνθρωπος μέσα. Κλώτσαγα την πόρτα, προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνο δικούς μου ανθρώπους. Φώναζα μαμά είμαι απ’ έξω.. Πρώτα μπήκε η πυροσβεστική σπάζοντας το παράθυρο, αλλά ήταν ήδη αργά γιατί η μητέρα μου ήταν μεγάλη σε ηλικία» εξομολογήθηκε.

Το μόνο που κατάφερε να πάρει από τις φλόγες ήταν μια φωτογραφία με τους γονείς του.

Ο Δημήτρης ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και τον βοήθησαν, ενώ τώρα πιο δυνατός από ποτέ παίζει στο θέατρο και συνεχίζει τον δύσκολο αυτό αγώνα.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top