Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για το ατύχημα του γιου της που κόντεψε να σκοτωθεί!

Τι συνέβη; -«Έγινα πιο δυνατή μετά απ΄αυτό» λέει

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για το ατύχημα του γιου της που κόντεψε να σκοτωθεί!

Για το παραλίγο μοιραίο ατύχημα του γιου της που την έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή, μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως «αναθεώρησα πολλά από το καλοκαίρι και μετά, εξαιτίας του ατυχήματος του γιου μου. Κόντεψε να σκοτωθεί. Έπεσε από το μπαλκόνι. Ήταν σοκαριστικό. Με ταρακούνησε πάρα πολύ. Κατάλαβα πως μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να ανατραπούν όλες οι ισορροπίες. Έγινα πιο δυνατή. Δεν πίστευα ότι μ��ορώ να έχω τόση ψυχραιμία, να αποβάλλω κάθε δείγμα πανικού και να σταθώ στο παιδί μου έτσι όπως έπρεπε».

image1.jpg

Μετά το διαζύγιο με το σύζυγο της, και οι δυο έχουν αναλάβει την οικονομική ευθύνη των παιδιών τους:

«Σε καμία περίπτωση δεν συντηρώ μόνη τα παιδιά μου. Η σχέση μου με τον Κώστα, είναι εντελώς οικογενειακή σε ο,τι έχει να κάνει με τα παιδιά. Είμαι πολύ καλή φίλη με τον πρώην άνδρα μου».

Μιλώντας για τις σχέσεις, λέει πως «αν κάποιος δεν περνούσε από την έγκριση των γιων μου, δεν θα μπορούσε να μείνει πλάι μου».

Μάλιστα μιλά και για τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα της, λέγοντας πως «είμαι απόλυτη, κάποιες φορές κακότροπη, καχύποπτη και κυκλοθυμική».

Και τονίζει πως δεν μετανιώνει για τίποτα:

«Από τα πιο σωστά πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν που παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου σε μικρή ηλικία, και μάλιστα με αυτόν τον σύντροφο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ίσα ίσα…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top