Μόνο στο star.gr: τι λέει ο τραγουδιστής – θύμα ξυλοδαρμού από τον πεθερό του

«Δεν μου δίνουν το παιδί μου... Πήγα στη Δικαιοσύνη και ζητώ DNA»

Μόνο στο star.gr: τι λέει ο τραγουδιστής – θύμα ξυλοδαρμού από τον πεθερό του

Αποφασισμένος να δει το παιδί του δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της συντρόφου του μέσα στο μαιευτήριο, όπως έγραψε χθες το star.gr! Σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει πως έχει απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ μιλά για το περιστατικό.

«Δεν μπορείς να αισθάνεσαι καλά με όλο αυτό, όταν δεν μπορείς να δεις το παιδί σου! Αυτό αφορά εμένα, την πρώην σύντροφό μου και το παιδί μας... Ο πεθερός μου έχει τα θέματά του», είπε ο τραγουδιστής αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Μιλώντας για το περιστατικό στο μαιευτήριο, ο 26χρονος είπε πως ο παραλίγο πεθερός τον χτύπησε στον ώμο και το αυτί, ενώ αποκάλυψε πως η πρώην του δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να μιλήσουν.

«Από αυτά που ξέρουμε εγώ και η πρώην σύντροφός μου, το παιδί είναι δικό μου... Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχουμε να κάνουμε με την σχέση δύο ανθρώπων, αλλά με ένα παιδί», συνέχισε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως έχει κάνει αίτηση για εξέταση DNA και αναμένει να καλέσει την σύντροφό του η αστυνομία, ενώ, αν συνεχίσουν να μην τον αφήνουν να δει το παιδί, θα καταθέσει μήνυση.

Επισημαίνοντας πως «όταν μία σχέση τελειώνει, τελειώνει», αλλά και ότι δεν σκοπεύει να αφήσει το τραγούδι, ο 26χρονος τόνισε πως θέλει και θα κάνει τα πάντα για να δει το παιδί, τη γέννηση του οποίου έμαθε... τυχαία, από φίλο στον οποίο τηλεφώνησε για ευχηθεί.

«Αν σε επηρεάσει κάποιος, εσύ φταις που τον άφησες», υπογράμμισε ο τραγουδιστής, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η πρώην σύντροφός του να μην ένιωσε οικονομικά ασφαλής μαζί του.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top