Μόνο στο star.gr: Όλη η αλήθεια για την ακύρωση της εμφάνισης του Stan!

Μάθετε τι πραγματικά συνέβη με το Dancing και την Κατερίνα Στανίση

Μόνο στο star.gr: Όλη η αλήθεια για την ακύρωση της εμφάνισης του Stan!
Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα
Φως πέφτει στo μυστήριο της πολυσυζητημένης ακύρωσης της εμφάνισης του Stan από το Dancing with the Stars, που ήταν προγραμματισμένη την προσεχή Κυριακή. Οι φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να αρνείται να εμφανιστεί δίπλα στην Κατερίνα Στανίση και να ακυρώνει την guest εμφάνιση του μόλις λίγες μέρες πριν το DWTS … με την πρόφαση προγραμματισμένης συναυλίας στην Κύπρο.
Ωστόσο, άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στον τραγουδιστή μιλά αποκλειστικά στο star.gr και διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για άρνηση του να εμφανιστεί μαζί με την Κατερίνα Στανίση. «Δεν ισχύει τίποτα απ’όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με την Κατερίνα Στανίση. Αντιθέτως, ο Στράτος την εκτιμά και πολύ μάλιστα» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εξηγεί όλη την αλήθεια για την ακύρωση της εμφάνισης του τραγουδιστή: «Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη στην Κύπρο για το Σάββατο το βράδυ και τα εισιτήρια επιστροφής είχαν εκδοθεί για Κυριακή βράδυ. Οι υπεύθυνοι υπέθεσαν πως θα μπορούσε να γίνει αλλαγή εισιτηρίων με την πρωινή πτήση της Κυριακής, κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό. Αυτή είναι η αλήθεια».
Τέλος, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μα, ο Stan έκανε κανονικά πρόβες και μάλιστα ανέβαζε τις φωτογραφίες στα social media. Αν είχε πρόβλημα με τη Στανίσ��, γιατί να δεχτεί να συμμετάσχει στο σόου εξ’αρχής; Αλίμονο. Για να διοργανωθεί μια παράσταση, μια εμφάνιση, μια συναυλία συνεργάζονται πολλοί άνθρωποι. Σαφώς και μπορεί να γίνουν λάθη και παρανοήσεις μπορεί να γίνουν».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top