ΔΕΙΤΕ τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των People’s Choice Award

Λάμψη και πόζα μπροστά στο φακό

ΔΕΙΤΕ τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των People’s Choice Award

Ο καινούργιος χρόνος μπήκε και ξεκίνησαν στο Hollywood τα βραβεία. Χθες το βράδυ λοιπόν έχει η φαντασμαγορική τελετή απονομής των People’s Choice Award, όπου ο απλός κόσμος βραβεύει τα… αστέρια που αγαπά.

Φυσικά τα φλας άστραψαν στο κόκκινο χαλί, με τους celebrities να ποζάρουν όλο χάρη, επιδεικνύοντας τις τουαλέτες που επέλεξαν για τη βραδιά.

Εκεί λοιπόν είδαμε, την Jennifer Aniston με total leather look από τον οίκο Dior, προβάλλοντας μια πιο… wild πτυχή του εαυτού της, τώρα που έχει αρραβωνιαστεί και έναν πιο… wild τύπο.

aniston.jpg


Η Naomi Watts πάλι κέρδισε τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική τουαλέτα Alexander McQueen που φόρεσε, και η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική. Το χρυσό top άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της κι εκείνη φρόντιζε να την επιδεικνύει σε κάθε κλικ των φωτογραφικών μηχανών για να το καταλάβουμε όλοι.

watts1.jpgwatts2.jpg

Στο κόκκινο χαλί των People’s Choice Award είδαμε και την φρεσκοχωρισμένη Taylor Swift, η οποία προσπάθησε με κόπο να κρύψει το… πένθος της για τον χωρισμό της από τον Harry Styles. Η τραγουδίστρια επέλεξε μια λευκή, μακριά τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ που συνδύασε με θαλασσί σκουλαρίκια, ενώ έκανε για μια ακόμα φορά το γνωστό, μεγαλίστικο κότσο που αντί να της προσθέτει sex appeal, της προσθέτει χρόνια.

swift1.jpgswift2.jpg

Πιο παιχνιδιάρικη, αν και αρκετά προχωρημένη η εμφάνιση της Emma Watson στα βραβεία. Η νεαρή ηθοποιός φόρεσε ένα στενό, κοντό φόρεμα του Peter Pilotto με πολύ έντονα prints και χρώματα.

wartson.jpg


Έντονα prints επέλεξε και η ξεχασμένη Paris Hilton που έκανε και πάλι την επανεμφάνισή της με τον καλό της, φορώντας ένα μίνι, πράσινο φόρεμα που συνδύασε με μπλε ηλεκτρίκ γόβες.

hilton.jpg

Με μαύρη, μακριά τουαλέτα, τίνγκα στην παγέτα εμφανίστηκε και η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, Rummer, σε μια εμφάνιση πολύ διαφορετική από το rock στυλ που συνήθως έχει.

willis.jpg

Η Sandra Bullock πάλι προτίμησε μια πιο συντηρητική εμφάνιση, με μια pencil φούστα και ένα δαντελένιο top. Φρόντισε όμως να δώσει μια χαριτωμενιά με τις ροζ γόβες της, δίνοντας έτσι και λίγο χρώμα σε όλο το outfit.

bullock.jpg



Τέλος στο φούξια, κοντό φόρεμά της ξεχώρισε και η Lea Michele που με το που έσκασε μύτη στο κόκκινο χαλί και άρχισε να παίρνει ναζιάρικες πόζες, δείχνοντας ότι την παίζει τη δημοσιότητα στα δάχτυλά της. Η πρωταγωνίστρια του Glee, συνδύασε το φόρεμά της με ασορτί πέδιλα και έκανε ότι μπορούσε να μας δείξει τη χ��ρά της που κέρδισε βραβείο.

michele.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top