Ατημέλητη και... απαρατήρητη η πιο σέξι γυναίκα του 2012!

Φωτογραφίες «σοκ» της Jennifer Lawrence

Ατημέλητη και... απαρατήρητη η πιο σέξι γυναίκα του 2012!

​Σαν μία κοινή κοπέλα της διπλανής πόρτας εθεάθη η ηθοποιός Jennifer Lawrence στο Beverly Hill,s «αφήνοντας» τον εαυτό της λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Lawrence xalia2.jpg

Η δημοφιλής star μάλιστα, είχε ψηφιστεί από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας Askmen.com ως η πιο ποθητή γυναίκα της χρονιάς που μας πέρασε. Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της ταινίας The Hunger Games με τίτλο Catching Fire και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες μάλλον το έριξε λίγο στα… «βρώμικα» φαγητά.

Lawrence xalia.jpg

Η 22χρονη φόρεσε ότι βρήκε μπροστά της, άφησε τις ρίζες στα μαλλιά να κατέβουν αρκετά και βγήκε βόλτα για να πάει σε ένα κομμωτήριο, μπας και.. σωθεί η κατάσταση.

Lawrence xalia3.jpg

Η νεαρή ηθοποιός ανήκει -όπως και η Mila Kunis- στον Dior, ενώ από τη στιγμή και έπειτα που υπέγραψαν συμβόλαια με τον διάσημο οίκο, οι stars του Hollywood χάλασαν εντελώς την εικόνα τους μετά από ποικίλες φωτογραφίες paparazzi που τις «συνέλαβαν» χωρίς make-up.

Να σημειωθεί ότι ο οίκος Dior απέλυσε την Mila Kunis επειδή δεν αποτελούσε σωστό πρότυπο ομορφιάς με την ατημέλητη εμφάνισή της.

Lawrence xalia mag.jpg

Στο εξώφυλλο πάντως του περιοδικού Entertainment Weekly, η Jennifer παραμένει εκθαμβωτική!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top