Amanda Seyfried: Θα προταθούν για Όσκαρ «οι Άθλιοι»;

Αρχαία θέα η star του Hollywood στην προώθηση της ταινίας

Επιμέλεια: Όλγίνα Σαντίκου

Έχει παίξει σε πολλές εμπορικές ταινίες με πιο πρόσφατη το «Les Miserables» με τον Hugh Jackhman και την Anne Hathaway.

amanda.jpg
Η Amanda Seyfried πλέον δεν ανήκεις την κατηγορία με τις ανερχόμενες stars, αλλά είναι μια star και μάλιστα πολλά υποσχόμενη. Το μέλλον είναι μπροστά της..

Η 26χρονη ηθοποιός συνεχίζει την προώθηση της ταινίας της και αυτή τη φορά ντυμένη σαν αρχαία θεά έκλεψε την παράσταση!!

amanda 2.jpg

Όπως πολλοί σχολίασαν ήταν μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της. Απαλό ροδακινί μακρύ φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη και μαλλιά μπούκλες μοίραζε χαμόγελα στους παπαράτσι και στους θαυμαστές της.

amanda3.jpg
Από μικρή όμως είχε το άστρο!! Πάντα είναι πανέμορφη, χαμογελαστή και πολύ γλυκιά!!

Από που ξεκίνησε την καριέρα της; Σε ηλικία 11 χρόνων συμμετείχε σε μικρές αμερικάνικες παραγωγές.

Το 2004 έκανε το ντεμπούτο της στο «Mean girls». Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.«Mamma Mia», «Chloe», «Dear John», «Letters to Juliet», «Red Riding Hood», «In Time».

Σε λίγους μήνες αναμένεται να γίνει πανικός με τον ρόλο τη ςLinda Lovelacein, μιας πορνοστάρ!! Μη νομίζετε όμως πως είναι τόσο cool όσο δείχνει!!!Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως παίρνει χάπια που καταπολεμούν το άγχος για να τα βγάζει πέρα.

Το σίγουρο είναι πως ο φακός την λατρεύει και τον λατρεύει και εκείνη, οπότε δεν εγκαταλείπει εύκολα! Η Amanda βάζει τα δυνατά της και τα πάει ΤΕΛΕΙΑ!!

Αναμένουμε να δούμε αν αύριο που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Όσκαρ, είναι και «Οι Άθλιοι» προτεινόμενοι!!Θα πάει στα Όσκαρ η 26χρονη;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top