Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Αρχίστε τη δίκη χωρίς εμένα»

Αγνόησε τη δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Αρχίστε τη δίκη χωρίς εμένα»

Πρώτη ανάρτηση: 09/01/2013, 00:48

Μια ημέρα μετά την παρουσία του στο πλευρό του Σεπ Μπλάτερ του ισχυρού άνδρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην Ελβετία,ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αγνόησε τη σημερινή του δίκη στο Παρίσι για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Οι συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας που θα αρχίσει να γυρίζεται σε λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο ρόλο του Ντομινίκ Στρος Καν δεν επέτρεψαν στον γάλλο ηθοποιό να βρίσκεται στο Παρίσι και να δώσει το παρών στο δικαστήριο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Ο Ντεπαρντιέ που πλέον επιδεικνύει με περηφάνια το ρωσικό του διαβατήριο, ενώ αγόρασε σπίτι στο Βέλγιο, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για να το παραλάβει στη Ρωσία. Στη συνέχεια, ταξίδεψε στην Ελβετία, όπου είχε συνάντηση στη Ζυρίχη με τον ισχυρό άνδρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Σεπ Μπλάτερ.

Η σημερινή υπόθεση αφορά το ατύχημα που είχε τον προηγούμενο Νοέμβριο με το σκούτερ του όταν έπεσε από αυτό και στο αλκοτέστ που του έγινε βρέθηκε να έχει καταναλώσει τρεις φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλ.

Ο Ντεπαρντιέ έχει ήδη ομολογήσει την ενοχή του για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Η υπόθεσή του μπορεί όμως πλέον να διαβιβαστεί σε ποινικό δικαστήριο και να μην αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη επιείκεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top