Τα πέταξε όλα έξω ο Justin Bieber

Το’ ριξε στο striptease για να ξεχάσουμε τα μπλεξίματά του με τη μαριχουάνα

Τα πέταξε όλα έξω ο Justin Bieber

Μπορεί να έγινε κανονικός χαμός με τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και έδειχναν τον Justin Bieber να καπνίζει μαριχουάνα, όμως ο τραγουδιστής βρήκε έναν πολύ καλό τρόπο για να κάνει τους θαυμαστές του να ξεχάσουν τα… «αμαρτήματά» του.

Έτσι λοιπόν στην πρώτη του συναυλία μετά το συμβάν στην Γιούτα, εκεί που τραγουδούσε και είχε ξεσηκώσει τα πλήθη, τσουπ πετάει το σακάκι του, βγάζοντας στη φόρα τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς!

Καταλαβαίνετε ότι ακολούθησε κανονικός χαμός. Τα ουρλιαχτά έδιναν και έπαιρναν με τις φανατικές beliebers να χρειάζονται αιθέρα για συνέλθουν.

Βέβαια τα μπλεξίματα του Bieber έχουν προκαλέσει μία ακόμα αναστάτωση σε όλο το διαδίκτυο, αφού μέσω Twitter έχει ξεκινήσει μια νέα… «μόδα» που προτρέπει τους θαυμαστές του τραγουδιστή να αυτοτραυματίζονται για να τον κάνουν να σταματήσει να καπνίζει μαριχουάνα!!!!

Μέχρι και η Miley Cyrus επενέβη, τονίζοντας ότι ο αυτοτραυματισμός δεν είναι παιχνίδι και ότι πολλοί έφηβοι υποφέρουν κάνοντας κακό στον εαυτό τους.

Ο Justin πάλι δεν έχει πάρει θέση. Αρκείται σε πυροτεχνήματα που θα κάνουν τους πάντες να ξεχάσουν τις κακές του συνήθειες και θα αποκαταστήσουν το προφίλ του… καλού παιδιού που λανσάρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top