Πάει κι αυτό! Χώρισε η Taylor Swift από τον Harry Styles

Δεν μπορεί να στεριώσει άντρα η τραγουδίστρια

Πά��ι κι αυτό! Χώρισε η Taylor Swift από τον Harry Styles

Δεν μπορεί, κάτι λάθος θα κάνει η Taylor Swift και δεν μπορεί να στεριώσει άντρα! Χώρισε σου λέει και από τον τραγουδιστή των One Direction, Harry Styles και μάλιστα πρωτοχρονιάτικα μετά από τρικούβερτο καυγά που είχαν οι δυο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν σε διακοπές, όμως το πνεύμα των γιορτών δεν ήταν ικανό να τους κρατήσει μαζί.

taylor1.jpg

Είπαν τα ερωτευμένα πιτσουνάκια μιας και είχαν περάσει τα Χριστούγεννα χώρια να πάνε στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους για την Πρωτοχρονιά και να περάσουν λίγες στιγμές μαζί.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν και η Taylor έφυγε άρον, άρον στις 4 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω τον Harry.

Πάντως ο τραγουδιστής των One Direction δεν τα έβαψε μαύρα. Το έριξε στα πάρτι με τους φίλους του και μάλιστα επισκέφτηκε και τον Richard Branson στο ιδιωτικό του νησί που βρίσκεται εκεί κοντά.

taylor2.jpg

Μιλάμε για κανονικό ξεσάλωμα, σαν να γιόρταζε το παιδί τον χωρισμό του από την Taylor.

Εκτός πάντως από τον Harry που δεν στεναχωρήθηκε και πολύ από το χωρισμό του, και ο πατέρας της τραγουδίστριας θα πρέπει να είναι ανακουφισμένος που η σχέση αυτή έληξε γιατί δεν είχε κρύψει τους ενδοιασμούς του για το πόσο γρήγορα προχωρούσαν τα παιδιά.

taylor3.jpg

Το θέμα πάντως είναι ότι η Taylor είναι και πάλι μόνη σαν το λεμόνι. Πολύ άσχημα μπήκε γι’ αυτήν το 2013 και αν ισχύει αυτό που λένε ότι όπως μπαίνει η χρονιά, έτσι θα συνεχίσει, με άνδρα φέτος δεν την βλέπουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top