Η κόρη της Λίλας Καφαντάρη μιλά για την γυμνή της εμφάνιση στο θέατρο!

Τι λέει για τον προκλητική σκηνή και τη μητέρα της;

Για την γυμνή εμφάνιση που έκανε στο πλευρό της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη, αλλά και για τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, μίλησε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η 26χρονη κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη που ακολούθησε και αυτή το χώρο της υποκριτικής, δεν δίστασε την περασμένη σεζόν,να εμφανιστεί γυμνή στο πλευρό της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη, υποδυόμενη θεατρικά, το αντικείμενο του πόθου της ηθοποιού.

hliana.jpg

Τι λέει η ίδια γι΄αυτή της την εμφάνιση;

«Όταν εντάσσεται το γυμνό στο ρόλο, και έχεις εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη ότι το αποτέλεσμα θα έχει αισθητική και δεν θα είναι χυδαίο, το επιχειρείς. Έκανα τη σκηνή χωρίς τύψεις και ενοχές».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη μαμά της, λέει πως κάθε φορά που τη βλέπει στο θέατρο, «είναι πάντα ενθουσιώδης. Είναι η κλασική μαμά που τα βρίσκει όλα τέλεια όσον αφορά στο παιδί της».

mauromati.jpg

Ποια είναι η σχέση μαμάς και κόρης όμως; Έχουν πολιτικές διαφωνίες;

«Με τη μητέρα μου διαφωνούμε, αλλά δεν τσακωνόμαστε. Συζητάμε. Παρακολουθώ άλλωστε στενά τα πολιτικά πράγματα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας κι έχω τις απόψεις μου».

Τέλος, μιλά και για τη φετινή της συνεργασία με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού, στο θεατρικό έργο «Kίεβο», λέγοντας πως «είναι ευλογία η συνεργασία μαζί τους».

3.jpg

ΔΕΙΤΕ στο video την περσινή θεατρική τους συνύπαρξη στο έργο «La Chunga»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top