Σουίτα σε γήπεδο νοίκιασαν για το παιδί τους Beyonce - Jay Z

Δείτε τα χλιδάτα δώρα που παίρνει η Blue Ivy από... κούνια!

Σουίτα σε γήπεδο νοίκιασαν για το παιδί τους Beyonce - Jay Z

Εντάξει, όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά... μην τρελαθούμε κιόλας: σουίτα σε γήπεδο μπάσκετ νοίκιασαν για την ενός έτους κορούλα τους ο Jay Z και η Beyonce!

Περίπου 760.000 ευρώ είναι το ενοίκιο για τον VIP χώρο της μικρής Blue Ivy στο «Brooklyn Nets» της Νέας Υόρκης και, πλέον, η μικρή θα μπορεί να είναι μαζί με τους γονείς της όσο εκείνοι βλέπουν μπάσκετ ή δίνουν συναυλία...

barclays1.jpg

Η σουίτα στο γήπεδο της αγαπημένης ομάδας του Jay Z -το οποίο βρίσκεται κοντά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο ράπερ- είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφού το ζευγάρι έχει καλομάθει την μικρή στα χλιδάτα δώρα από τις πρώτες μέρες που ήρθε στον κόσμο!

kounia.jpg

Σε ηλικία πέντε ημερών, η Blue Ivy απέκτησε κούνια των 15.000 ευρώ από ξύλο σύμηδας ��αι κέδρου, καθώς και ένα καρεκλάκι με κρύσταλλα Swarovski αξίας 12.000 ευρώ.

Αν δεν λιποθύμησες ακόμα, τότε να σου πούμε μερικά μόνο από τα ρουχαλάκια που έχει η μικρή, όπως για παράδειγμα μεταξωτό φουστανάκι Jean Paul Gaultier των 220 ευρώ, αλλά και αθλητικά παπουτσάκια με Swarovski, ειδικά σχεδιασμένα για εκείνη, που κόστισαν σχεδόν 610 ευρώ!

kounia1.jpgpapoutsia.jpg

Να δεις που η Blue Ivy θα ξεπεράσει σε λούσο την Suri Cruise και θα έχουμε και... κόντρα για το πιο καλομαθημένο celebrity κοριτσάκι...!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top