Ρομαντικό ταξιδάκι – αστραπή για Παπαρίζου – Καψάλη

Στη Ρόδο για μία ημέρα το ζευγάρι. Μάθετε πώς τα πέρασαν

Ρομαντικό ταξιδάκι – αστραπή για Παπαρίζου – Καψάλη

Χωρίς το μωρό της δεν πάει πουθενά η Έλενα Παπαρίζου, που ταξίδεψε πρόσφατα με τον Ανδρέα Καψάλη μέχρι την Ρόδο, για ένα extraδάκι της!

Έξι μήνες είναι μαζί η 30χρονη τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός και είναι κυριολεκτικά αχώριστοι: η Έλενα πήρε τον καλό της στο «νησί των ιπποτών» όπου εμφανίστηκε, ενώ ο Ανδρέας ήταν παρών και στην εμφάνισή της στη Δράμα, αλλά και από τους τακτικούς θαμώνες στον «Βοτανικό».

Το ζευγάρι έφτασε με τζιπ από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, ενώ, όπως διαβάζουμε στο «Θέμα People», συναντήθηκε με τον μάνατζερ της τραγουδίστριας στο σαλόνι. Πιασμένοι χεράκι – χεράκι, Έλενα και Ανδρέας μπήκαν στο αμάξι που τους οδήγησε στο club, στο οποίο ο μηχανικός καθόταν μαζί με τον μάνατζερ της καλής του και την απολάμβανε.

«Μετά το τέλος της εμφάνισης, ο Ανδρέας πήγε στο καμαρίνι. Η Έλενα και εκείνος ήταν διαχυτικοί ο ένας προς τον άλλον και κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, αδιαφορώντας πλήρως για τα βλέμματα του κόσμου», είπε στην εφημερίδα άνθρωπος που τους είδε.

Αφού διανυκτέρευσαν στη Ρόδο, Έλενα και Ανδρέας πήραν την πρωινή πτήση για Αθήνα, αφού το βράδυ η τραγουδίστρια έπρεπε να είναι στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Μωρέ λες από τον τόσο έρωτα να χορεύει «Gangnam Style» και «Macarena» στην πίστα η τραγουδίστρια;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top