Πάνος Κιάμος: «Δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός “σκυλάδικα” γιατί αρέσουν στον κόσμο»

Τον έχει αγγίξει η οικονομική κρίση;

Πάνος Κιάμος: «Δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός “��κυλάδικα” γιατί αρέσουν στον κόσμο»

​Η «Μεσημεριανή Μελέτη» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του Πάνου Κιάμου, «Νίκησες πάλι» και ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το concept αφορά στη φαντασίωση ενός ζευγαριού.

Μιλώντας για τους νέους καλλιτέχνες, την κρίση και τα «σκυλάδικα» είπε πως «για μένα λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που αρέσει στον λαό και το αγαπά και το βάζει στην καρδιά του. Δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός “σκυλάδικα” γιατί αρέσουν στον κόσμο».

Για την Πάολα και τους σχολιασμούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς τόνισε πως «όταν κάποιος προκαλεί το ενδιαφέρον γενικότερα και ασχολούνται μαζί του κάτι κάνει καλά».

Για τον Παντελή Παντελίδη που έγινε γνωστός από το διαδίκτυο είπε πως «όταν θέλει ο Θεός να κάνεις σουξέ θα κάνεις με διάφορους τρόπους, είτε είναι από το youtube, είτε είναι από οπουδήποτε. Κάποτε ο Σότης ο Βολάνης είχε γίνει γνωστός από άλλον τρόπο. Ο τρόπος που θα γίνει κανείς γνωστός ποικίλλει».

Ενώ τόνισε πως «το δύσκολο είναι να έχεις διάρκεια. Στην εποχή μας που οι επιτυχίες γίνονται γρήγορα εύχομαι στους νέους καλλιτέχνες να έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια που μπορεί ο καθένας τους».

Τέλος, μίλησε για την κρίση λέγοντας πως «οι μέρες που εμφανιζόμαστε έχουν μειωθεί. Όλους μας έχει επηρεάσει η κρίση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top