Σε ποιόν πολύ γνωστό Έλληνα ηθοποιό έδιναν μόνο ΔΥΟ μέρες ζωής;

Μιλά για το πρόβλημα υγείας και το θαύμα που έζησε

Από μια κλωστή κρεμόταν η ζωή του Χρήστου Σιμαρδάνη το καλοκαίρι, με τον ηθοποιό να μην έχει πάρει χαμπάρι… τίποτα!

Δυο μέρες ζωής του είχαν δώσει οι γιατροί εν αγνοία του για να μην τον τρομάξουν.

Ο ηθοποιός, μίλησε για την μεγάλη αυτή περιπέτεια υγείας και το θαύμα που έζησε, λέγοντας:

«Πήγαν να πεθάνω. Οι γιατροί μου έδιναν μία, με δυο ημέρες ζωή. Είχα πέτρα στη χολή. Το διαπίστωσα πριν από δυο χρόνια. Τότε μου είπαν να τη βγάλω. Μου έδωσαν μια δίαιτα και έγινα καλά. Δεν με τρόμαξαν αρχικά, δεν μου περιέγραψαν την εικόνα. Εγώ, όντας πολύ αναβλητικός, δεν έκανα τίποτε. Στις 31 Μαϊου, με έπιασε μια μεγάλη κρίση. Κι έγινε ένα θαύμα, γιατί η χολή μου η οποία αφαιρέθηκε, και όταν έγινε η βιοψία της ήταν σάπια και πεθαμένη, είχε τόσο πύον, και από έξι εκατοστά έγινε δεκαοχτώ. Ήταν σαν πεπόνι, γεμάτη από εντοποιήματα, τα οποία έκαναν αυτόματη αιμοδιάλυση. Είχα αιματοκρίτη 21 αντί για 50 και 16.000 λευκά αιμοσφαίρια.Κινδύνευσε κανονικότατα η ζωή μου, γιατί στην αρχή δεν μπορούσα να εγχειρηθώ».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στα 56 του θέλει να βρει έναν μεγάλο έρωτα, αλλά λέει πως «το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πιστέψω. Στο μυαλό μου, περιγράφω πως θα ήθελα να είναι ο άνθρωπος που θα γνωρίσω. Τι αρετές θα έχει».

Τέλος, στην ερώτηση αν μετάνιωσε που ομολόγησε μόνος του ότι είναι gay, είπε πως:

«Δεν μπορείς να μετανιώσεις για κάτι που έχεις δρομολογήσει πολύ συνειδητά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top