Σε καροτσάκι η Naomi Campbell μετά την άγρια επίθεση ληστών που δέχτηκε!

Την λήστεψαν και τραυματίστηκε σε δρόμο του Παρισιού

Σε καροτσάκι η Naomi Campbell μετά την άγρια επίθεση ληστών που δέχτηκε!

Θυμάστε που πριν λίγο καιρό σας είχαμε γράψει από το star.gr πως η Naomi Campbell κυκλοφορούσε με καροτσάκι και γύψο στο πόδι;

Τότε, όλοι είχαν υποθέσει πως είχε υποβληθεί σε κάποια επέμβαση.

Σήμερα λοιπόν αποκαλύφθηκε πως η 42χρονη «γαζέλα», έπεσε θύμα άγριας ληστείας στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί ρήξη συνδέσμων στο πόδι.

1.jpg

Όλα συνέβησαν τη στιγμή που η Naomi προσπαθούσε να σταματήσει ένα ταξί. Τότε ήταν που μια ομάδα ληστών της επιτέθηκε, την έσπρωξαν πολύ βίαια, ρίχνοντας την στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί σοκ, τρέμοντας ολόκληρη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι της έκλεψαν, ωστόσο πολλοί πιστεύουν πως στόχος ήταν τα πολύτιμα κοσμήματα της, που φορούσε εκείνη την ώρα.

Αμέσως, ο 42χρονος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος φίλος της, Vladimir Doronin, χρησιμοποίησε το ιδιωτικό του jet, μεταφέροντας την στο Colorado, όπου την περιποιήθηκε προσωπικά, ένας εκ των μεγαλύτερων ορθοπεδικών χειρουργών του κόσμου.

Ναομι.jpg
Έκτοτε, η 42χρονη Campbell κυκλοφορεί με καροτσάκι, γύψο και πατερίτσες, ενώ ο Ρώσος σύντροφος της, έχει αυξήσει την ασφάλεια της.

Η ίδια πάντως απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό, κρατώντας εξαρχής διακριτικό προφίλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top