ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πως έγινε ο Hugh Jackman για τις ανάγκες της νέας του ταινίας!

Στα όρια της λιμοκτονίας και της αφυδάτωσης

«Miserable» όνομα και πράμα έγινε ο Hugh Jackman, για όσο διάστημα γύριζε τη νέα του ταινία, «Les Miserables», δηλαδή «οι Άθλιοι».

Ο 44χρονος ηθοποιός, αναγκάστηκε να υποβάλλει τον εαυτό του σε πάρα πολύ αυστηρή διατροφή και άσκηση, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να «στεγνώσει» στο πρόσωπο,και να φουσκώσει στο σώμα.

1.jpg
Χαρακτηριστικό είναι πως εκτός από τα 12ωρα γυρίσματα της ταινίας, ο Jackman ήταν υποχρεωμένος να ξοδεύει γύρω στις 3 ώρες τη μέρα στο γυμναστήριο, ενώ την περίοδο αυτή δεν έτρωγε και δεν έπινε σχεδόν τίποτα! Και όλα αυτά, για ένα συγκεκριμένο γύρισμα που απαιτούσε την εν λόγω εμφάνιση.

Το αποτέλεσμα διακρίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία.

Ο ίδιος, αν και εξαντλήθηκε από την όλη διαδικασία, στη συνέχεια όπως είπε δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα με το που είδε την εν λόγω σκηνή:

«Είδα πως οι θυσίες μου έπιασαν τόπο και άξιζαν τελικά. Οι ζαλάδες, οι πονοκέφαλοι και η εξάντληση, ήταν μόνο ένα μικρό τίμημα», δήλωσε ο Hugh Jackman, ο οποίος στην ταινία υποδύεται τον Γιάννη Αγιάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top