ΔΕΙΤΕ: Το έκαψε στο γαμήλιο πάρτι του ο Hugh Hefner

Αμέσως μετά το γάμο υποδέχθηκε με τη σύζυγό του το 2013

ΔΕΙΤΕ: Το έκαψε στο γαμήλιο πάρτι του ο Hugh Hefner

Ο Hugh Hefner ήθελε το 2013 να τον βρει με βέρα στο δεξί και το κατάφερε. Μπορεί η 26χρονη σύζυγός του να του έκανε νερά, αλλά τελικά είπε το μεγάλο «ναι» σε μια… σεμνή τελετή με λίγους καλεσμένους.

hefner1.jpg

Μετά την τελετή όμως, ο 86χρονος Hugh είχε ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό πάρτι στην έπαυλή του για να γιορτάσει με τους φίλους του τον γάμο του, αλλά και την έλευση του νέου χρόνου.

hefner2.jpg


Ο εκδότης του Playboy έβγαλε το σμόκιν του και φόρεσε το χαρακτηριστικό ναυτικό καπέλο του, ενώ η Crystal δεν αποχωρίστηκε το άκρως αποκαλυπτικό νυφικό της.

hefner3.jpg

Το πάρτι είχε από όλα. Και sexy μπαλέτα, και μουσική και τραγούδι και χορό, ότι μπορείτε να φανταστείτε για ένα μύθο όπως ο Hugh Hefner.

hefner4.jpg


Αυτός που δεν ήταν στο πάρτι ήταν ο γιος του Cooper που ήταν οικοδεσπότης σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Λονδίνο, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στο πάρτι ήταν η κόρη του Hugh, Christie και οι γιοι του David και Marston.

Μετά την κραιπάλη μάλιστα της παραμονής, ο Hugh πήρε τη νέα του σύζυγο και την παρέα του για μια χαλαρή βόλτα σε φαγάδικο του Μπέβερλι Χιλς.

hefner5.jpg

Η Crystal δεν φορούσε βεβαίως νυφικό, όμως βιάστηκε λίγο να φέρει τις απόκριες, αφού φορούσε στολή πασχαλίτσας! Ο Hefner πάντως, αν και τα έχει τα χρονάκια του και αυτό φαίνεται, δεν πτοείται και καμαρώνει δίπλα στην… αγάπη του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top