Το συγκινητικό μήνυμα του Σ. Ρουβά στη γυναίκα της ζωής του

Πήρε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του

Το συγκινητικό μήνυμα του Σ. Ρουβά στη γυναίκα της ζωής του

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς από τις 12:00 το μεσημέρι που άκουσε για πρώτη φορά το κλάμα της δεύτερης κορούλας του.

Όπως έγραψε το star.gr, ο Σάκης ξέσπασε σε κλάματα όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά και είχε έναν ακόμα λόγο για να είναι συγκινημένος.

Βλέπετε σε δύο μέρες ο τραγουδιστής έχει τα γενέθλιά του και ο ερχομός του τρίτου του παιδιού στον κόσμο ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει.

Ο Σάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του για τη γέννηση της κόρης του και φρόντισε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα της ζωής του, την Κάτια για την μεγάλη ευτυχία που του χάρισε.

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που έχω πάρει ποτέ ήρθε δύο μέρες νωρίτερα. Η δεύτερη κόρη μου είναι εδώ και εγώ είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Σ’ ευχαριστώ Κάτια», έγραψε στο Twitter του ο Σάκης, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί τη χαρά του με τους φίλους και τους θαυμαστές του.

sakis.jpg

Ο Σάκης περίμενε πώς και πώς τον ερχομό της κόρης του, μιας και όπως αποκάλυψε έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια και πάντα ήθελε μία ακόμα κόρη.

Η επιθυμία του λοιπόν έγινε πραγματικότητα και τώρα δηλώνει πανευτυχής και ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του ίδιου και της Κάτιας Ζυγούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top