Η οργισμένη απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού για τη σχέση της με τον Λ. Λαυρεντιάδη

«Έπαιρνα 6.000 ευρώ και όχι 25.000»

Έξαλλη είναι η Τζένη Μπαλατσινού με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης της έδινε μισθό 25.000 ευρώ το μήνα ως Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Beautyworks, την οποία είχε πουλήσει η ίδια στον επιχειρηματία, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως έγραψε το star.gr ο συνεργάτης του Λ. Λαυρεντιάδη, Κ. Μπαλλής σε κατάθεσή του αναφέρει ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη της Proton Bank ότι μετά την πώληση της εταιρείας της να διαχειρίζεται την εταιρία, σαν Γενική Διευθύντρια.

Σήμερα λοιπόν η Τζένη Μπαλατσινού, μέσω του δικηγόρου της, έδωσε στη δημοσιότητα μια οργισμένη ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει όσα ειπώθηκαν για το όνομά της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες έχει δρομολογηθεί εκστρατεία κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του ονόματός μου, κυρίως μέσω του διαδικτύου, εμφανίζοντάς με ως δήθεν εμπλεκόμενη στην υπόθεση Λαυρεντιάδη και, λίγες ημέρες αργότερα, ως δήθεν αμειβόμενη με αστρονομικούς μισθούς.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι το 2009 επώλησα στον όμιλο ALAPIS την επιχείρηση εμπορίας καλλυντικών με τον διακριτικό τίτλο BEAUTYWORKS, την οποία είχα δημιουργήσει και λειτουργούσα με επιτυχία επί δεκαετία. Χάριν της σχετικής εμπειρίας μου και των επιχειρηματικών επαφών μου με τους προμηθευτές οίκους του εξωτερικού, μετά την πώληση μού προσφέρθηκε και ανέλαβα τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας με μηνιαίο μισθό 6.000 € (και -δυστυχώς για εμένα!- όχι 25.000 €, όπως φημολογήθηκε). Πέραν της καθημερινής εποπτείας της εμπορικής δραστηριότητας της BEAUTYWORKS δεν είχα ούτε συμμετοχή στο μετοχ��κό σχήμα ή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ούτε κάποια εμπλοκή στις επιχειρηματικές και οικονομικές κινήσεις της εταιρείας ή των μετόχων της ούτε καν λόγο για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της. Αλλά ούτε και δικαίωμα υπογραφής.

Ως εκ τούτου, προειδοποιώ όποιον επιχειρήσει να με συνδέσει, για σκανδαλοθηρικούς ή άλλους ιδιοτελείς σκοπούς, με την υπόθεση Λαυρεντιάδη ή να διαδώσει ψευδείς φήμες για δήθεν αστρονομικές αμοιβές ή ό,τι άλλο τυχόν εφεύρει, ότι θα λάβω άμεσα κάθε νόμιμο μέτρο για την προστασία της υπόληψης και της προσωπικότητάς μου, την ανόρθωση κάθε ζημίας μου και την παραδειγματική τιμωρία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top