Δημητρίου: «Κοίτα που είναι αυτοί που με κορόιδεψαν τώρα και που εγώ»…

Συνέντευξη «καρδιάς» από την τραγουδίστρια

Δημητρίου: «Κοίτα που είναι αυτοί που με κορόιδεψαν τώρα και που εγώ»…

Πρώτη ανάρτηση: 03/01/2013 00:59

Άνοιξε την καρδιά της η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή «βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Από μικρό παιδί στερήθηκα τον πατέρα μου. Στις σχέσεις μου έβλεπα πρώτα τον πατέρα μου και μετά τον φίλο μου. Δυστυχώς, είχα καλή ψυχή και με πιάνανε κορόιδο. Που είναι όμως αυτοί που με έπιασαν κορόιδο και που είμαι εγώ τώρα» είπε η «Βασίλισσα» του τραγουδιού.

Ενώ τόνισε πως «για τον Στήβ δεν μπορώ να σου πω το ίδιο πράγμα. Τον βοήθησα και με βοήθησε πάρα πολύ. Τον αγάπησα και με αγάπησε πολύ. Κάποια στιγμή όμως υπήρξε ένα τέλος. Πέρασα πολύ καλά με τον Στιβ. Αν κάποια λάθη τα μαζεύαμε ίσως και να ήμασταν ακόμα ζευγάρι».

Η Άντζελα θυμήθηκε κάποια από τα πιο άσχημα περιστατικά που έζησε. Χαρακτηριστικά, είπε πως «ένα βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει μια γλυκιά κοπέλα “εγώ με τον άντρα σου είμαστε μαζί”..Ε μετά από αυτό έφαγε πολύ ξύλο.. Ένα μήνα πόναγε ο αυχένας του. Τον άφησα να κάνει Πρωτοχρονιά μαζί μου και μετά έφυγε. Κι όλα αυτά γιατί με παρακάλεσε η κόρη μου».

"Έπιασε τον αρραβωνιαστικό της με άλλον άνδρα, λίγο πριν παντρευτούν"

Σ'ένα ακόμη "ιδιαίτερο" περιστατικό από την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε η σταρ του ελληνικού τραγουδιού. Ήταν τότε που έπιασε τον αρραβωνιαστικό της, λίγο πριν παντρευτούν, με άλλον άνδρα. Μόνο που αυτόν δεν τον έδειρε..., απλά βγήκε στους δρόμους έντρομη "Βοήθεια!".

Ακόμα, υπογράμμισε πως «τα χρήματα δεν μας προσφέρουν τίποτα. Όταν παύεις να έχεις αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν χρήματα κι αυτός δεν είχε αξιοπρέπεια».

Πέρα από τις σχέσεις της, η τραγουδίστρια ανέφερε και τις δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστή, τονίζοντας αυτή της πωλήτριας δίσκων.

Ενώ γελώντας είπε πως «ήταν να γίνω μιούζικαλ, αλλά με τόσα που έχω κάνει έχω ήδη γίνει»…

Δείτε ένα απόσπασμα με την Άντζελα Δημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top