Οι προσευχές του Justin Bieber για τον χαμό του φωτορεπόρτερ

Τι ακριβώς συνέβη και ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή;;

Οι προσευχές του Justin Bieber για τον χαμό του φωτορεπόρτερ

Σε δικηγόρους απευθύνθηκε ο Justin Bieber μετά το άτυχο συμβάν με τον φωτορεπόρτερ που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να τον απαθανατίσει.

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, ο Chris Guerra είχε στήσει καρτέρι στον 18χρονο σταρ προκειμένου να τον φωτογραφήσει την ώρα που οδηγούσε την λευκή Ferrari του.

article-0-16B86E1A000005DC-359_634x381.jpg
Ο Justin σε ανακοίνωση του αναφέρει : «Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν παρών, καθώς δεν οδηγούσα το αμάξι, ούτε άμεσα εμπλέκομαι με το δυσάρεστο περιστατικό, οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τους φίλους και την οικογένεια του Guerra».

article-0-16B551EC000005DC-668_634x454.jpg
Στις φωτογραφίες όπου τραβήχτηκαν αμέσως μετά τον χαμό του φωτορεπόρτερ, βλέπουμε στη μέση του δρόμου το καπέλο και την κάμερα του.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τραγωδία θα αποτελέσει το έναυσμα για να δημιουργηθεί νέα νομοθεσία και ό, τι άλλο απαραίτητο μέτρο χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των διασημοτήτων, αστυνομικών, αθώων πολιτών» πρόσθεσε ο Bieber.

article-2255902-16B9CE71000005DC-88_634x764.jpg
Η στιγμή του δυστυχήματος

Ο άτυχος φωτορεπόρτερ βγήκε από το όχημα του προκειμένου να τραβήξει κοντινές φωτογραφίες τον τραγουδιστή.

amaksi.jpg
Στο αυτοκίνητο όμως, δεν βρισκόταν ο Justin, αλλά δυο φίλοι του, ενώ το οδηγούσε ο ράπερ Lil Twist.

kapelo.jpg
Οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή, διέταξαν τον φωτορεπόρτερ να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του. Εκείνος υπάκουσε. Καθώς επέστρεφε στο όχημά του, ένα Toyota ερχόταν με υπερβολική ταχύτητα και τον χτύπησε. Ο Chris άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top