Μόνο στο star.gr: με διπλά γενέθλια το 2013 για την Βίσση!

Κάνε κλικ και μάθε για το γιορτινό «ποδαρικό» της τραγουδίστριας

Μόνο στο star.gr: με διπλά γενέθλια το 2013 για την Βίσση!

Με δύο... γενέθλια έκανε «ποδαρικό» στην Άννα Βίσση το 2013: η δημοφιλής τραγουδίστρια γιορτάζει 40 χρόνια καριέρας, ενώ το fan club της έκλεισε 5 χρόνια ζωής!

«Δεν είναι και λίγο να κάνεις 40 χρόνια μουσική και να βλέπεις ότι ο κόσμος, η καρδιά του κόσμου, περιμένει πράγματα από σένα», δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» και δεν έκρυψε ότι συγκινείται όταν βλέπει σε βίντεο τις δουλειές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Άννα ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973. Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 25 albums, μετρά δεκάδες επιτυχίες (που όλο και κάποια θα ξεχάσουμε αν αρχίσουμε να τις αναφέρουμε), έχει συμμετάσχει στην Eurovision και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και είναι από τις εμπορικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Στο μεταξύ, γενέθλια έχει και το site των θαυμαστών της, fannatics, που συμπλήρωσε 5 χρόνια λειτουργίας! Όντας, το μεγαλύτερο fan club Έλληνα καλλιτέχνη, το fannatics μετρά 560.000 δημοσιεύσεις, 20.000 φωτογραφίες και πάνω από 1.000 βίντεο για την Άννα, ενώ τα μέλη του «αγγίζουν» τις 10.000!

Τα κεράκια θα σβηστούν την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα και στο πάρτι αναμένεται Ο χαμός!
Άλλωστε, το περσινό πρόγραμμα της Άννας που μεταδόθηκε τηλεοπτικά την Πρωτοχρονιά, είχε μαγνητοσκοπηθεί την μέρα που έκανε πάρτι το fannatics…. Τυχαίο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top