Τα καυτά φιλιά της Taylor Swift και του Harry Styles με το που μπήκε ο χρόνος

Το πρώτο φιλί της χρονιάς στην Times Square

Τα καυτά φιλιά της Taylor Swift και του Harry Styles με το που μπήκε ο χρόνος

Στην Times Square μαζί με εκατομμύρια άλλους Νεοϋορκέζους υποδέχθηκαν το 2013 η Taylor Swift και ο καλός της Harry Styles. Το ζευγαράκι μάλιστα μόλις το ρολόι ήχησε μεσάνυχτα αντάλλαξε το πρώτο φιλί της χρονιάς που ήταν μες στο πάθος και τον έρωτα.

swift1.jpg


Ο τραγουδιστής των One Direction ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με το κορίτσι του και παρά τον κόσμο δεν μπόρεσε να αντισταθεί από το να την πνίξει στα φιλιά.

swift2.jpg
Νωρίτερα η Taylor είχε τραγουδήσει στην παραδοσιακή συναυλία για την υποδοχή του χρόνου που γίνεται στην θρυλική πλατεία της Νέας Υόρκης, όμως είχε φροντίσει πριν από τα μεσάνυχτα να έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ώστε να είναι αγκαλίτσα με τον Harry.

swift3.jpg

Αλλά κι εκείνος είχε πάει να παρακολουθήσει τη συναυλία του Jay Z και των Coldplay στο Barclays Center και με το που τελείωσε έσπευσε να βρει την Taylor.

swift4.jpg

Τα πιτσουνάκια όπως όλα δείχνουν είναι πολύ ερωτευμένα. Μετά την έλευση του νέου χρόνου μάλιστα, οι δυο τους κατευθύνθηκαν χεράκι, χεράκι στο ξενοδοχείο του Harry για να συνεχίσουν εκεί τους… εορτασμούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top