Καλούν Ντεπαρντιέ και Αρνό στη Βουλγαρία για σεξ και όχι εφορία!

Ανοιχτή επιστολή στους δύο Γάλλους επώνυμους

Απαλλαγή από τους φόρους, σεξ και αλκοόλ υπόσχεται κρατικός φορέας της Βουλγαρίας στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και τον Μπερνάρ Αρνό, απευθύνοντάς τους κάλεσμα με... ανοικτή επιστολή!

Το Κέντρο Δημογραφικής Πολιτικής απευθύνθηκε στους δύο Γάλλους μετά τον σάλο που προκάλεσε η απόφασή τους να μετακομίσουν για να γλιτώσουν την εφορία.

Απαριθμώντας τα καλά της Βουλγαρίας και των ανθρώπων της, η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων: «έχουμε επίσης έμπειρες πόρνες και την προαιρετική πληρωμή φόρων, με τη δυνατότητα να αντλήσετε όσα θέλετε από το φορολογικό σύστημα. Ο πληθυσμός μας συρρικνώνεται, οπότε χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Νέτα – σκέτα τους τα λέει ο Ισκρέν Βεσελίνοφ, ο οποίος, βέβαια, το... αντίθετο από αυτό που φαίνεται ήθελε να πετύχει:γράφοντας την σαρκαστική επιστολή, στόχος του ήταν να τονιστεί το πρόβλημα της μετανάστευσης στη Βουλγαρία, καθώς εκτιμάται πως περίπου 2 εκατομμύρια Βούλγαροι θα αφήσουν την χώρα στις αρχές του 2013 και ο πληθυσμός της θα πέσει στα 5 εκατομμύρια μέχρι το 2050.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top