Κλεισμένος στο σπίτι σε άσχημη κατάσταση ο Πασχάλης Τερζής

Δύσκολες ώρες περνά ο λαϊκός τραγουδιστής

Κλεισμένος στο σπίτι σε άσχημη κατάσταση ο Πασχάλης Τερζής

Την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του περνά ο Πασχάλης Τερζής, που ζει αποτραβηγμένος από τα φώτα της δημοσιότητας και τις live εμφανίσεις «παλεύοντας» να ανατρέψει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση!

Η περιπέτεια του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011, οπότε οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και προχώρησαν στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι. Ακολουθώντας τις συμβουλές τους, ο Πασχάλης Τερζής έμεινε μακριά από το τραγούδι για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Παράλληλα, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα στο ισχίο του από την πολύχρονη ορθοστασία στις πίστες, με αποτέλεσμα να παίρνει ισχυρά καταπραϋντικά και να κάνει φυσικοθεραπείες για να αντιμετωπίσει τους πόνους, μέχρι να μπει στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «News», ο Πασχάλης Τερζής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζει αποτραβηγμένος στο σπίτι του, στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, αυτές τις γιορτινές μέρες είναι στο κρεβάτι και προσπαθεί να είναι όσο πιο ήρεμος γίνεται, έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του, Μαρία, καθώς και την κόρη του, Γιάννα, που ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top