Ταξίδι του μέλιτος στο διάστημα θα πάει η Kate Winslet!

Δωράκι από τον νέο της σύζυγο

Ταξίδι του μέλιτος στο διάστημα θα πάει η Kate Winslet!

Μετά το μυστικό τους γάμο η Kate Winslet και ο νέος της σύζυγος Ned RocknRoll αποφάσισαν να γιορτάσουν το γάμο τους με ένα ταξίδι στο διάστημα με το Virgin Galactica του Richard Branson!

Το ταξίδι τους θα διαρκέσει δύο περίπου ώρες και είναι το… «μικρό» δωράκι του Ned στην καλή του με τη βοήθεια βεβαίως, βεβαίως του… θείου Richard.

Ο σύζυγος της Kate Winslet εργάζεται στην εταιρία του Richard Branson που οργανώνει ταξίδια στο διάστημα με το Galactica, τα οποία θα ξεκινήσουν από τη νέα χρονιά. Οπότε αποφάσισε κι εκείνος ότι αυτή την εμπειρία θέλει να τη ζήσει με την καλή του.

Το ταξίδι του… μέλιτος του στοίχισε 150.000 ευρώ και θέση για το παρθενικό ταξίδι έχουν κλείσει επίσης ο Ashton Kutcher και ο Russell Brand.

Το νιόπαντρο ζευγαράκι θα ταξιδέψει 96 χιλιόμετρα έξω από τη Γη και θα μπορούν να την αγναντέψουν από ψηλά και να ζήσουν σε συνθήκες εκτός βαρύτητας.

Η ίδια η Kate είχε εκφράσει στον καλό της την επιθυμία της να κάνει ένα ταξίδι στο διάστημα και τελικά το όνε��ρό της θα γίνει πραγματικότητα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top