Κώστας Μαρτάκης: «μ’ έχουν πει χοντρό, κοντό κι αλλήθωρο»

Τι άλλο θα ακούσουμε πριν φύγει το 2012;;;;

Κώστας Μαρτάκης: «μ’ έχουν πει χοντρό, κοντό κι αλλήθωρο»

Για τα σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης και... μας «κούφανε»! Ακόμα κι αν δεν σ’ αρέσει σαν τραγουδιστής, είναι δυνατόν να τον πεις χοντρό, κοντό κι αλλήθωρο;;;

«Με έχουν πει χοντρό, αλλήθωρο, στραβοκάνη, κοντό και άλλα πράγματα που με έχουν κάνει να γελάσω. Είναι μέσα στην ζωή, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους αλλά τα βρίσκω χαριτωμένα όλα αυτά», είπε ο νεαρός τραγουδιστής στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι», προσθέτοντας ότι δεν τον έχουν πειράξει ποτέ κάποια σχόλια.

Εντάξει, πρώτο μπόι δεν τον λες τον Κώστα, δεν τον λες όμως ούτε και κοντό. Για το χοντρός δεν το συζητάμε καν, ενώ για το αλλήθωρος... μιλάει το χρώμα των ματιών του!

«Δεν δέχομαι την κριτική που γίνεται από εμπάθεια και από κακία. Δεν την ακούω πολύ. Σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, αλλά θα ήθελα, όπως σέβομαι εγώ τους άλλους που κάνουν το οτιδήποτε, να σεβαστούν ότι κάνω και εγώ αυτό που αγαπάω. Δεν μπορώ να το κάνω τέλεια γιατί δεν είμαι ο τέλειος, όμως προσπαθώ πάρα πολύ», συνέχισε ο Κώστας, ενώ, αναφερόμενος στη σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά, τόνισε πως το μόνο κοινό σημείο τους είναι ότι κάποτε είχαν μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top