Κ. Δανδουλάκη: «Πούλησα το εξοχικό μου για το θέατρο»

«Δουλεύω για να πληρώνω τα χρέη»

Κ. Δανδουλάκη: «Πούλησα το εξοχικό μου για το θέατρο»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, τον έρωτα, αλλά και την κρίση μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της.

Η ίδια δηλώνει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής της, αν και αυτό μπορεί και να της έχει στοιχίσει. Όπως για παράδειγμα όταν αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας και μεγάλωσαν τα άγχη και οι σκοτούρες.

«Μετανιώνω θεωρητικά που έγινα επιχειρηματίας γιατί έχω μπει σε πολύ μεγάλα βάσανα, άγχη και χρέη, αλλά στην ουσία μ’ αρέσει τόσο πολύ να ηγούμαι της προσωπικής μου ζωής και να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου κι ας τις πληρώνω με αίμα. Κάνω τριάντα δουλειές για να καταφέρνω να πληρώνω τα χρέη της παράστασης», λέει.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε αναγκάστηκε κάποια στιγμή να πουλήσει και ένα εξοχικό που είχε.

«Δεν έχω δικό μου σπίτι για να το χάσω, ποτέ δεν είχα. Είχα πάρει ένα εξοχικό, το οποίο στα πρώτα τρία χρόνια το έδωσα για να πληρώσω ένα δάνειο που είχα πάρει για το θέατρο. Όλα τα χρήματα που έβγαλα, και έβγαλα πολλά, πήγαιναν στο θέατρο», τονίζει.

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε όμως και πτυχές του χαρακτήρα της που δεν τις γνωρίζουν πολλοί.

«Είμαι ακραία. Πάντα ήθελα να με θέλουν πάρα πολύ. Αν με ήθελαν λίγο έλεγα δεν πειράζει υπάρχουν κι άλλοι. Αυτό το είχα από μικρή, άρα είμαι δύσκολος άνθρωπος για να ζήσει κάποιος μαζί του. Εάν δεν μου δώσεις αγάπη δε θα τη ζητήσω ποτέ, αλλά θα φύγω. Αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα αν δεν συντονιστείς απόλυτα ψυχικά με τον άλλο», λέει.

Όπως λέει, μετά το χαμό του συντρόφου της με τον οποίο ήταν μαζί 32 χρόνια πλέον έχει γίνει απόλυτη.

«Δεν μου λέει τίποτα πια να έχω έναν άνθρωπο στην προσωπική μου ζωή, ερωτικά, που να μη με καλύπτει 100%, όπως με κάλυπτε η προηγούμενη σχέση μου. Δεν μου αρέσουν τα ντεμί. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να βολευτώ σε μια σχέση μικρότερου βεληνεκούς από αυτή που έζησα», παραδέχεται.

Όσο για το μεγαλύτερο φόβο της;

«Φοβάμαι την αρρώστια του μυαλού. Η μητέρα μου είχε χάσει το μυαλό τη�� για 13 χρόνια και το έζησα όλο αυτό πολύ οδυνηρά. Θα ήθελα να φεύγει ο άνθρωπος χωρίς πόνο», απαντά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top