Γ. Τσαλίκης: «Όταν γυρίσαμε από τι σπουδές είχαμε μόνο δύο πιάτα και δύο πιρούνια»

Ο περιποιητικός μπαμπάς και το ενδεχόμενο για τέταρτο παιδί

Γ. Τσαλίκης: «Όταν γυρίσαμε από τι σπουδές είχαμε μόνο δύο πιάτα και δύο πιρούνια»
Μες το χαμόγελο και την ενέργεια, όπως πάντα άλλωστε, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τη Δώρα, για τα παιδιά του και τις οικογενειακές τους συνήθειες.

Με τη Δώρα είναι μαζί από την εποχή που σπούδαζαν και οι δύο ιατρική στη Ρουμανία και από τότε είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι.

«Με τη Δώρα έχουμε περάσει πάρα πολλά. Έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές, και πολύ όμορφες και πολύ άσχημες. Έχουμε περάσει δραματικές στιγμές. Έχουμε ζήσει απώλειες, δύσκολες στιγμές. Έχουμε ζήσει τη μετάβαση από τη Ρουμανία που δεν ήταν καθόλου εύκολη. Εγώ δεν είχα καθόλου λεφτά και είχαμε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη Πετρούπολη. Μάλιστα επειδή ήμουν περήφανος και δεν ήθελα να επιβαρύνω τους δικούς μου είχαμε αγοράσει δύο πιάτα, δύο πιρούνια και ένα στρώμα. Αυτό ήταν… Ξεκινήσαμε έτσι από το μηδέν», είπε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε όλη τους η ζωή και των δύο είναι τα τρία τους παιδιά. Τους έχει δε τόση αδυναμία που όταν γυρίζει από τη δουλειά, πάει τα ξυπνάει, τα ντύνει και τους φτιάχνει εκείνος το πρωινό τους.

Πάντως για τέταρτο παιδί δεν το σκέφτονται με τη σύζυγό του, όσο κι αν του λείπει μία κόρη.

«Μου λείπει μία κόρη, αλλά το μαγαζί έκλεισε. Είναι πολύ δύσκολο τώρα που ξεπετάχτηκε και ο Άγγελος να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή», είπε ο Γιώργος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top