Τα δάκρυα του Γ. Μαργαρίτη

Γιατί μετανιώνει και… κλαίει;

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν ο Γιώργος μαργαρίτης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου όταν η κουβέντα έφτασε στον πολύ καλό του φίλο Μανώλη Αγγελόπουλο.

«Αυτόν που θα ξεχώριζα γιατί είχε πολύ καλή ψυχούλα και τον πήρε ο Θεούλης στα 49 του χρόνια είναι ο Μανώλης Αγγελόπουλος», είπε ο τραγουδιστής και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος όμως που συγκινήθηκε τόσο πολύ ήταν πιο βαθύς, αφού ο Γ. Μαργαρίτης κρατάει ακόμα μέσα του το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να του πει… «αντίο».

«Πριν φύγει από τη ζωή, τηλεφωνηθήκαμε και είπαμε να φάμε μετά τη δουλειά. Όταν ήρθε ο Μανώλης μου λέει “έχω κάτι βελονιές στο στήθος”. Εγώ δεν έδωσα σημασία και την άλλη μέρα τον πήγαν στο νοσοκομείο. Ενώ μου έλεγαν να πάμε να τον δούμε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν πήγαμε και πήγαμε όταν πλέον τον είχαν πάει στο σπίτι. Ο Μανώλης όταν κοιμόταν σκεπαζόταν μέχρι πάνω με το σεντόνι. Πήγα λοιπόν και κοιμόταν και μου λέει η σύζυγός του, “μην τον ξυπνάς πριν δέκα λεπτά κοιμήθηκε”. Της είπα τότε “φοβάμαι μην τον πάρετε και φύγετε” και μου απαντάει “όχι δεν θα φύγουμε”. Τελικά μας τον πήραν και πήγαν στην Αγγλία και μας τον έφεραν όπως μας τον έφεραν. Δεν τον ξεσκέπασα λοιπόν και μου έχει μείνει ότι δεν του τράβηξα το σεντόνι», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top