Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραδέχεται πως χώρισε. Όταν είναι σε σχέση είναι... μονογαμικός!

Τι απαντά σε όσους τον συγκρίνουν με τον ��ντώνη Ρέμο;;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραδέχεται πως χώρισε. Όταν είναι σε σχέση είναι... μονογαμικός!

​Χώρισε και το παραδέχεται δημόσια ο Κωνσταντίνος Αργυρός. «Όταν έχω σχέση είμαι πολύ πιστός και απόλυτα μονογαμικός. Μπορεί να είναι κλισέ αυτό που σου λέω, αλλά όταν είμαι σε σχέση σημαίνει ότι είμαι πολύ ερωτευμένος. Ήμουν σε σχέση και χώρισα πρόσφατα. Ούτε η διαδικασία της σχέσης μου λείπει. Πιστεύω ότι, μετά από ένα χωρισμό, πρέπει να μένουμε για λίγο μόνοι μας, να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας. Δεν ψάχνω τίποτα. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει μόνο του» δηλώνει.

Τι απαντά σε όσους τον συγκρίνουν με τον Αντώνη Ρέμο o Κωνσταντίνος Αργυρός;; Θέλει να φτιάξει έναν «νέο Ρέμο» ο Θεοφάνους; «Ο Γιώργος έχει γράψει υπέροχα τραγούδια για το Ρέμο. Όπως και στη Θεοδωρίδου, στη Μαρινέλλα, στην Αλεξίου κ.α. Είχε καιρό να ασχοληθεί με έναn νέο καλλιτέχνη, όπως έκανε τότε με τη Νατάσα και τον Αντώνη, και μπορεί όλο αυτό να παραπέμπει εκεί. Όμως, ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας καλλιτέχνης με αξιοζήλευτη και μεγάλη καριέρα. Μακάρι όλοι εμείς οι νέοι καλλιτέχνες που ξεκινάμε τώρα τα πρώτα μας βήματα, να μπορέσουμε να έχουμε μία ισάξια πορεία» υποστηρίζει ο τραγουδιστής.

Για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους λέει πως «είναι τελειομανής! Έμαθα πάρα πολλά δίπλα του. Εκτός όλων των άλλων, έχει το μαγικό χάρισμα να σου βγάζει όλα όσα έχεις μέσα σου. Μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από τους τελευταίους μήνες που δουλέψαμε μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top