Νέος έρωτας για τη Βάσω Κολλιδά;

Ένας πολίστας της έκλεψε την καρδιά

Νέος έρωτας για τη Βάσω Κολλιδά;

Μπορεί η Βάσω Κολλιδά να δηλώνει μόνη ��αι να έχει ρίξει όλη της την προσοχή στα επαγγελματικά της, όμως τώρα τελευταία η διάθεσή της έχει αλλάξει και η ίδια δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την βλέπουμε όλο και πιο συχνά με τον πρώην πολίστα Γιάννη Εμμανουηλίδη έχει κάνει τις φήμες να φουντώνουν για έναν νέο έρωτα στην πόλη.

Emmanouilidis.jpg


Η Βάσω και ο Γιάννης, αν και είναι πολύ διακριτικοί, έχουν γίνει αυτοκόλλητοι και πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, είναι μαζί και πίνουν το καφεδάκι τους σε γνωστά στέκια στη Βουλιαγμένης.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών σε μια περίοδο που η Βάσω ήθελε να έχει δίπλα της κάποιον που θα τη στηρίζει και θα περνάνε μαζί ήρεμα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Γιάννης Εμμανουηλίδης δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz ήταν άλλο ένα πλεονέκτημά του.

Προς το παρόν πάντως κανείς από τους δυο τους δεν επιβεβαιώνουν ότι κάτι παραπάνω τρέχει ανάμεσά τους.

Μία ακόμα λεπτομέρεια που δείχνει ότι η showbiz είναι πολύ μικρή, είναι το γεγονός ότι ο δίδυμος αδελφός του Γιάννη, Βασίλης, επίσης πολίστας έχει εδώ και αρκετό καιρό δεσμό και μάλιστα σοβαρό με τη Μαρία Λουίζα Βούρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top