Φάρσα τελικά ότι ο γιος της Britney Spears δεν είναι του Kevin Federline

Ποια η αντίδραση της pop star.

Φάρσα τελικά ότι ο γι��ς της Britney Spears δεν είναι του Kevin Federline

Παρά τα πολλά προβλήματά τους, η Britney Spears και ο πρώην της Kevin Federline είχαν βάλει τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο μέτωπο ώστε να μην πληγωθούν τα παιδιά τους από το διαζύγιό τους.

spears1.jpg

Χθες όμως αυτή η εικόνα πήγε να καταστραφεί όταν ο γνωστός φαρσέρ Jonathan Lee Riches κατέθεσε μια ψεύτικη μήνυση εναντίον της Britney ως Christopher Federline, αδελφός του Kevin.

Όπως έγραψε και το star.gr, ο φαρσέρ, χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα, εμφανίστηκε ως αδελφός του πρώην της Britney και την κατηγόρησε ότι τον εκβίαζε πως θα βγει και θα πει ότι ο πραγματικός πατέρας του πρωτότοκου γιου της είναι ο Christopher και όχι ο Kevin Federline.

spears2.jpg

Και μπορεί η Britney και ο Kevin να μην έδωσαν σημασία και να το αντιμετώπισαν ως μια ακόμα ανοησία, όμως η αλήθεια είναι ότι μια αναστάτωση προκλήθηκε.

spears3.jpg



Ο Riches που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν, είχε εμφανιστεί και ως θείος του Adam Lanza που αιματοκύλησε το σχολείο στο Κονέκτικατ. Μάλιστα είχε δημιουργήσει ολόκληρο σενάριο για να κάνει την φάρσα του πιο πιστευτή.

spears4.jpg

Τελικά όμως όλα ήρθαν στο φως και ηρέμησαν και τα πνεύματα στο σπίτι της pop star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top