Οι ηθοποιοί που πληρώνονται αδρά και τα φέρνουν... διπλά!

Δες τους 10 σταρ – «χρυσωρυχεία» του Hollywood

Οι ηθοποιοί που πληρώνονται αδρά και τα φέρνουν... διπλά!

Ονειρεύεσαι να γυρίσεις ταινία με γνωστό πρωταγωνιστή του Hollywood; Πριν αρχίσεις να σκέφτεται υποψήφιους, να σε ενημερώσουμε πως κάποιοι ηθοποιοί τα αξίζουν τα λεφτά τους, αφού... τα φέρνουν πίσω στα ταμεία! Αυτό τουλάχιστον δείχνει η λίστα του «Forbes» με τους σταρ – «χρυσωρυχεία»!

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Natalie Portman, η οποία έβαλε στην τσέπη της 13 εκατομμύρια δολάρια για τον «Μαύρο Κύκνο», ο οποίος έφερε στην εταιρεία έσοδα 329 εκατομμυρίων! Με λίγα λόγια, κάθε δολάριο αμοιβής της, φέρνει έσοδα 42,7 δολαρίων!

portman.jpgstewart.jpglaBeouf.jpg

Δεύτερη στη λίστα η Kristen Stewart, που επιστρέφει στην εταιρεία παραγωγής 40,6 δολάρια για κάθε ένα από τα δολάρια που παίρνει, ενώ το top3 συμπληρώνει ο Shia LaBeouf («Transformers») με 35, 8 για κάθε δολάριο αμοιβής.

pattinson.jpgRadcliffe.jpglautner.jpg

Ο Robert Patinson και ο Steven Lautner από το «Twilight» βρίσκονται στην τέταρτη και έκτη θέση, με 31,7 και 29,5 δολάρια αντίστοιχα, έχοντας ανάμεσά τους τον Daniel Radcliffe, που ως «Harry Potter» φέρνει στα ταμεία 30,5 δολάρια για κάθε δολάριο αμοιβής του.

Στην έβδομη θέση συναντάμε τον Bradley Cooper με 25 δολάρια για κάθε δολάριο αμοιβής, ενώ την 10άδα συμπληρώνουν οι Dwyne Johnson («Fast Five» - 22,7 δολάρ��α ανά δολάριο αμοιβής), Αmy Adams («The Muppet» - 22,6 δολάρια για κάθε δολάριο αμοιβής) και Kevin James (22,4 δολάρια ανά δολάριο αμοιβής).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top