Jennifer Aniston: Bγήκε με bikini και διέψευσε τα σενάρια περί εγκυμοσύνης!

ΔΕΙΤΕ φώτο από την ρομαντική της απόδραση με τον Justin Theroux!

Jennifer Aniston: Bγήκε με bikini και διέψευσε τα σενάρια περί εγκυμοσύνης!

Κι εκεί που το τελευταίο διάστημα δεν υπήρχε φωτογραφία για φωτογραφία της Jennifer Aniston που να μην τη δούμε με πρησμένη κοιλίτσα, κάτι που έκανε όλα τα ξένα Μ.Μ.Ε να μιλάνε για εγκυμοσύνη της 42χρονης star, η ηθοποιός μας την έκανε πάλι, και εμφανίστηκε με bikini, διαψεύδοντας όλα τα σχετικά σενάρια.

Οι παπαράτσι, την πέτυχαν στo Cabo του Mexico, παρέα με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux.

1.jpg
Οι δυο τους, έκαναν μια ρομαντική χριστουγεννιάτικη απόδραση δίπλα στον ήλιο και τη θάλασσα, με την Aniston να μην αποχωρίζεται το bikini της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 42χρονη star, κυκλοφορούσε μόνο με το κόκκινο bikini της, το οποίο στη συνέχεια άλλαξε με ένα στράπλες πράσινο.

2.jpg
Μάλιστα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες που έκρυβε επιμελώς την κοιλιά της, αυτή τη φορά όχι μόνο δεν την έκρυβε, αλλά την έδειχνε και απροκάλυπτα.

Παρόλο που είναι λιγάκι φουσκωμένη, εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης ΔΕΝ υπάρχουν, εκτός και αν η Jen διανύει τους πολύ πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάτι που εν καιρώ θα φανεί.

ανιστο��.jpg

Κατά τ’ ‘αλλα, το μενού των διακοπών τους είχε πολύ ηλιοθεραπεία, διάβασμα κάτω από τον ήλιο, αλλά και πολύ… κοιλιακό από τον Justin Theroux, που είναι six pack το αγόρι.

4.jpg

ΔΕΙΤΕ τις φώτο από το Χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι τους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top