ΑΥΤΑ είναι τα πρόσωπα της showbiz που ξεχώρισαν το 2012!

Σε ποιούς stars θα μείνει αξέχαστη η χρονιά που φεύγει;

ΑΥΤΑ είναι τα πρόσωπα της showbiz που ξεχώρισαν το 2012!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου, Ντούρου Ευαγγελία, Βεργιώτη Χριστίνα, Σαντίκου Ολγίνα

Τους καλλιτέχνες, και γενικά τα πρόσωπα που έκαναν αίσθηση το 2012 ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr!

Αναφερόμαστε σε όλους εκείνους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη χρονιά που φεύγει, και να κάνουν άπαντες να ασχολούνται μαζί τους.

Κάναμε την επιλογή μας και σας τους δείχνουμε!

Τόνια Σωτηροπούλου:

Το 2012 ήταν η χρονιά της Τόνιας Σωτηροπούλου! Το όνομά της θα μείνει σίγουρα στην ιστορία του κινηματογράφου ως η πρώτη Ελληνίδα που έγινε το κορίτσι του υπερπράκτορα James Bond. Μπορεί η παρουσία της στην τελευταία ταινία του 007 «Skyfall» να διήρκησε όσο το πετάρισμα των βλεφάρων σας, παρ’ όλ’ αυτά είναι η μία και μοναδική Ελληνίδα που ένιωσε στο κορμί της την καυτή ανάσα του Daniel Craig.

sotiropoulou.jpg
PSY:

Ο Κορεάτης ράπερ PSY είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς. Το hit του «Gangnam Style» ξεπέρασε το ενάμισι εκατομμύριο views στο YouΤube και είναι το πρώτο video clip που κάνει εννιαψήφιο αριθμό views. Στο χορό του PSY υποκλίθηκε ακόμα και ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα που τον είδαμε να χορεύει Gangnam Style, ενώ και η Madonna τον είχε επίτιμο καλεσμένο της σε μια από τις συναυλίες της περιοδείας της. Είναι τέτοια η επιτυχία που γνωρίζει ο PSY που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα της διεθνούς showbiz.

psy.jpg
Mαίρη Κατράντζου:

Η σχεδιάστρια μόδας ξεχώρισε για έναν και μόνο λόγο: επειδή αποτελεί τρανό παράδειγμα πως το ελληνικό ταλέντο σύνορα δεν γνωρίζει και ξεχωρίζει! Αφού το 2011 πήρε το βραβείο της καλύτερης νέας σχεδιάστριας στη Βρετανία, η Μαίρη Κατράντζου ήταν υποψήφια για καλύτερη σχεδιάστρια του 2012, τα ντεφιλέ της απέσπασαν θερμά σχόλια και χειροκροτήματα, ενώ ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από την κολεξιόν της, ύψους 3 μέτρων και τίγκα στα swarovski, στόλισε το «Design Museum» του Λονδίνου!

katrantzou.jpg
Uggie:

Ο σκύλος που έκανε την έκπληξη στον παγκόσμιο κινηματογράφο, ο Uggie, έκανε την διαφορά μέσα στο 2012: πρωταγωνιστής στο «The Artist», έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων, περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, απέκτησε αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood, βραβεύτηκε στις Κάννες και κολάρο 18 καρατίων που φόρεσε δημοπρατήθηκε για να βοηθηθεί ίδρυμα για τα αδέσποτα. Από αδέσποτο προς θανάτωση, ο Uggie έγινε σταρ, ενώ η αποχώρησή του από τα φώτα έχει ήδη ανακοινωθεί...

Uggie_The_Dog_a_p.jpg
Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

Ανήκει στη νέα γενιά των ηθοποιών και γράφει τη δική του ιστορία σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Το 2012 έκανε την πρώτη του απόπειρα να σκηνοθετήσει ταινία και να γράψει σενάριο.
Οι κριτικές που απέσπασε η ταινία του, «Αν», ήταν εξαιρετικές και αυτή ήταν μόνο η αρχή!! Η συμμετοχή του στην ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» ήταν καταπληκτική. Μέχρι και η Catherine Deneuve τον λάτρεψε! Το σίγουρο είναι πως το 2012 έκλεισε καλά για τον ίδιο.

papakaliatis.jpg
Kate Middleton:

Δεν έφυγε στιγμή από την κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz το 2012!!Κάθε της εμφάνιση γινόταν θέμα συζήτησης. Ότι κι αν έκανε απασχολούσε τα media!! Στο επίκεντρο βρέθηκε και το καλοκαίρι που μας πέρασε, αυτή τη φορά με τις γυμνές φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον πρίγκιπα William που έκαναν τον γύρο του κόσμου. Κανείς δεν το άφησε ασχολίαστο.Η χρονιά όμως κλείνει με τον ομορφότερο τρόπο για την ίδια, καθώς έμεινε έγκυος, ενώ μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, χαίρει άκρας υγείας.

middleton.jpg
Lana Del Rey:

Αδιαμφισβήτητα, το 2012 ήταν η χρονιά της Lana Del Rey.
Μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών στο τραγούδι, και από εμφανίσεις που σημείωναν κάθε φορά αποτυχία, η Elizabeth Grant (αυτό είναι το κανονικό της όνομα), επιστράτευσε τη φαντασία, το ταλέντο, και φυσικά τα λεφτά του μπαμπά (είναι κόρη εκατομμυριούχου), με αποτέλεσμα σήμερα να είναι από τα ΤΟP ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Περιττό να πούμε πως η ιδιαίτερη φωνή της, το ύφος των vide clips αλλά και των τραγουδιών της, αλλά και το style της (αυτοαποκαλείται “gangsta Nancy Sinatra”) καθήλωσαν εκατομμύρια θεατές μπροστά στο You Tube, το οποίο την ανέδειξε και την καθιέρωσε. Πρώτα «σάρωσε» στο YouTube, και μετά ήρθαν και οι δίσκοι της «Born to Die» και «Paradise Edition».

lana del rey.jpg
Παντελής Παντελίδης:

Για το τέλος, σας αφήσαμε τον Παντελή Παντελίδη. Μέσα σε μερικούς μόλις μήνες, κατάφερε μέσω του You Tube, να γίνει ένα από τα περιζήτητα ονόματα της πίστας, και από εκεί που έβλεπε τον Καρρά από μακριά και τον θαύμαζε, να τραγουδά μαζί του στην πίστα! «Παιδί» του You Tube ο Παντελίδης, ούτε που φανταζόταν πως λίγους μήνες πριν φύγει το 2012 εκείνος θα γινόταν ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα για την ακρίβεια!

pantelidis.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top