Καίτη Γαρμπή: πώς «πάντρεψε» το σινεμά με την πίστα;

Η αποχή της από τη νύχτα και τι την ενώνει με ηθοποιό από τους «Βασιλιάδες»

Καίτη Γαρμπή: πώς «πάντρεψε» το σινεμά με την πίστα;

Για την αποχή της από τη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να «παντρέψει» το σινεμά με την πίστα, μίλησε η Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε τι την συνδέει με την Κατερίνα Γερονικολού, που πρωταγωνιστεί στους «Βασιλιάδες»!

«Δεν ψάχτηκα τώρα. Ψαχνόμουν και πριν από την κρίση. Γιατί μπορεί να βγουν κάποιοι και να πουν “να η Καιτούλα τώρα με την κρίση το γύρισε και κάνει τα δικά της κι άλλαξε”. Όχι! Πάντα ήθελα μικρό χώρο, παρεΐστικό και γι’ αυτό έκανα την αποχή, για να βρω τον χώρο», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τις εμφανίσεις της στο «Casablanca Music Hall», στο οποίο ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, η Καίτη αποκάλυψε ότι τραγουδάει περίπου 4,5 ώρες, κάτι που σημαίνει ότι λέει... περίπου 130 τραγούδια!

«Όλο το πρόγραμμα το αγαπάω. Αλλά την πρώτη ώρα την ξεχωρίζω, είναι σκηνοθετημένη, με τα βίντεό μας, είναι το κομμάτι που έρχεται από το σινεμά. Αυτή είναι η πιο καλλιτεχνική ώρα, μετά έρχεται πιο πολλή διασκέδαση», είπε η Καίτη και αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Γερονικολού υποδύεται την εσωτερική της φωνή και, ντυμένη άγγελος, κάνουν διάλογο στη σκηνή!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Καίτη Γαρμπή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top