Τι προβλέπουν τ' άστρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Διαβάστε τις πρώτες προβλέψεις του 2013 για όλα τα ζώδια

από την Παρθένα Αστεριάδου
Κριός
Μπορείς να χαρείς και με το παραπάνω το νέο έρωτα που μπήκε στη ζωή σου ή ακόμη και να ετοιμάζεσαι να τον υποδεχτείς αν δεν έχει μπει ήδη, γιατί ότι θα έρθει… θα έρθει οσονούπω! Ωστόσο να θυμάσαι πως μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στις 28 του μήνα συγκεκριμένα γίνεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου κι εσύ θα κληθείς να φέρεις την ισορροπία μεταξύ οικογένειας και προσωπικής ζωής. Μην εγκλωβιστείς μεταξύ των «θέλω» και των «πρέπει» σου. Οφείλεις, όπως όλοι μας, να διαλέγεις αυτό που γεμίζει περισσότερο τη ζωή σου και την ψυχή σου! Έτσι, για το 2013 βρε αδελφέ!
Με τη νέα χρονιά καλό θα είναι να είσαι προνοητικός με τη διαχείριση του χρήματος και τυπικός στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η χρονιά για σένα στα αισθηματικά είναι μεταβατική… ότι κι αν σημαίνει αυτό!
Ταύρος
Ψάχνεις τις ευκαιρίες στην καριέρα και τις απαντήσεις στα αισθηματικά. Να θυμάσαι αγαπητέ Ταύρε, ότι η παλέτα των χρωμάτων δεν έχει μόνο το κόκκινο, που τόσο σε κινητοποιεί. Υπάρχουν κι άλλα χρώματα και.. καλό θα είναι λοιπόν, αυτές τις γιορτές να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό σου για να μπορέσεις να τα δεις. Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο ανοιχτά, να παραδεχτείς τα λάθη σου και να πεις ακόμη κι αυτή τη λέξη που δυσκολεύεσαι να βρεις στο λεξιλόγιο σου… τη «συγγνώμη», αν φυσικά δεν μπορείς μακριά από αυτόν τον άλλο… που δεν είναι πια δίπλα σου. Ευτυχώς με την Πανσέληνο, στις 28 του μήνα, η οποία καθόλου εύκολη δεν θα είναι για σένα και δεν προβλέπουν και το καλύτερο οικογενειακό κλίμα, σε προετοιμάζει όμως για μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι, που ορίζεις το μέλλον σου και που σχεδιάζεις τη ζωή σου. Άντε, λοιπόν, Ταύρε ξύπνα! Για να βρει το κάθε πρόβλημα τη λύση του, πρωτίστως θα πρέπει να αλλάξεις εσύ!
Με τη νέα χρονιά, τα οικονομικά σου συνεχίζουν να «βάλλονται», αλλά θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι θα είναι προτιμότερο να προσπαθείς για τα αυτά που θα θέλεις, παρά να περιμένεις την ανταπόκριση από τους άλλους. Στα αισθηματικά θα έχεις δοκιμασίες… να το ξέρεις. Όμως, οι δοκιμασίες αυτές σε ωριμάζουν και σε βοηθούν να καταλάβεις τις ακατάλληλες επιλογές. Στη δουλειά πάντως θα έχεις δυνατότητες και ευκαιρίες για… αναγέννηση!

Δίδυμοι
Μπορεί ο Δίας να διελαύνει το ζώδιο σου, αλλά τα παράπονα σου τα έχεις! Δεν έχεις δει και καμία μεγάλη χαρά.. λες εσύ! Μήπως να βάζεις και κανένα όριο στην υπέρμετρη αισιοδοξία σου και προσδοκία σου για θαύματα;; Όλα θα πάνε καλά Δίδυμοι! Και τα ταξιδάκια σου θα κάνεις, και ευχάριστα με τους συναδέλφους θα έχεις και εκπλήξεις από το «πρόσωπο» θα δεχτείς! Μέσα στο χαμόγελο και τη χαρά θα είσαι τις γιορτές. Με την Πανσέληνο στις 28, θα σε πιάσει έτσι μια υπέρμετρη επιθυμία να βοηθήσεις τους γύρω σου με χρήματα και αγάπη, αλλά φρόντισε πριν να ελέγξεις τις αποθήκες σου, γιατί για να δώσεις πρέπει να έχεις κιόλας αποθέματα!
Με τη νέα χρονιά τα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα, ενώ οι παλιές σου σχέσεις αντικαθίστανται από νέες και βρίσκεις τη χαρά σου! Τα επαγγελματικά σου θα είναι θεαματικά… αν δεν κάνεις λάθη και δεν παρανοήσεις καταστάσεις!

Καρκίνος
Γλυκό μου Καρκινάκι μη στεναχωριέσαι και μην παραπονιέσαι! Εντάξει, μέχρι τα Χριστούγεννα ο Άρης θα είναι απέναντι από το ζώδιό σου και κάποιες εντάσεις θα στις φέρει. Μετά όμωςςς;;; Αν σταματήσεις να αυτομαστιγώνεσαι ανά ώρα και να αναλύεις ξανά και ξανα τη συμπεριφορά σου για να ανακαλύψεις που έφταιξες… σου υπόσχομαι μια τέλεια Πρωτοχρονιά! Έχεις μια φοβερή καρδιά… που καλό θα είναι να την αφήσεις να σε πάει εκεί που θα νιώσει καλύτερα! Στη δουλειά… δεν παίρνεις όσα θα ήθελες, αλλά να ξέρεις ότι μέχρι το τέλος του μήνα ευνοείσαι.
Με τη νέα χρονιά στα οικονομικά θα πιεστείτε και ίσως να αιφνιδιαστείτε αλλά τι να το κάνεις;; Στα αισθηματικά θα είστε μια χαρά και αυτό θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα!

Λέων
Εργατικό μου λιοντάρι, τα δίνεις όλα στη δουλειά! Τι να κάνεις κι εσύ που όλα από το χέρι σου περνάνε;; Ήδη έχεις κρύψει το μαστίγιο που κρατούσες μέχρι τώρα για τον εαυτό σου (τι φαντάστηκες;; ο σύντροφος σου ξέρει πως δεν το χρησιμοποιούσες για τις καυτές ερωτικές σας νύχτες)! Ήδη νιώθεις καλύτερα, έφυγε κι αυτή η μελαγχολία που σε κυρίευε και επιτέλους παίρνεις χαρά με το να δίνεις και να παίρνεις! Άντε Λιοντάρι μου, βγες ξανά στον κόσμο να ανεμίσεις τη χαίτη σου, μόνο να προσέχεις στα πολλά μποφόρ! Είναι γνωστό πως στα «αεράκια» τα μαλλιά σου αναδεικνύονται καλύτερα… συνέχισε αργά, σταθερά και λιονταρίσια!
Με τη νέα χρονιά στη δουλειά θα έχεις υποχρεώσεις και αν τις εκπληρ��σεις θα δεις πως εκτός από τους βιοποριστικούς λόγους, θα βελτιώσεις το χαρακτήρα σου, θα μπορέσεις να αποδείξεις τις δυνατότητες σου και θα αποβαίνεις πιο εύκολα νικητής! Στα οικονομικά θα είσαι καλύτερα απ’ότι στα αισθηματικά που θα είναι για σένα μεταβατική περίοδος, αλλά μην ξεχνάς πως υπάρχουν και λιοντάρια-«παλικάρια» κι αν είσαι ένα αυτά, θα τους εκπλήξεις όλους με την απόφαση να το κάνεις το βήμα … και να παντρευτείς, ακόμη και το σύντροφο σου!

Παρθένος
Μπορεί να πρέπει να περάσεις τα «40 κύματα» για να δεις κι εσύ μια άσπρη μέρα και να φανούν οι κόποι και η αξία σου! Αλλά ακόμη κι όλο το σύμπαν να συνωμοτήσει εναντίον σου, με τον Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τα Χριστούγεννα έχεις μια ενέ��γεια ανυπέρβλητη! Τίποτα… τίποτα δε σε σταματά! Αλλά να θυμάσαι ότι η μόνη αναμέτρηση που έχεις είναι με τον εαυτό σου…! Γίνε ο χαρούμενος άνθρωπος που όλοι ξέρουμε πως είσαι! Ακόμη κι αν έξω έχει χιόνι, η καρδιά σου και… η συμπεριφορά σου κατ’ επέκταση, να είναι οικολογικό τζάκι! Έλα ρε Παρθένε, αφού όταν δεν σε πιάνουν τα «ανάποδα» σου… αγγίζεις την τελειότητα, που τόση αδυναμία της έχεις! Άσε που τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα έχεις και την ζεστή αγκαλιά που τόσο λαχταράς! Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με την πανσέληνο στις 28 του μήνα και δεν διαχειριστείς με διπλωματία και ορθολογισμό την αλλαγή που θα σου έρθει… να ξέρεις πως το 2013 σε περιμένουν μεγάλες στιγμές!
Με τη νέα χρονιά, μοιραίοι έρωτες όσο ασφυκτικοί και κουραστικοί κι αν γίνονται θα σου τονώσουν τις μέρες και τις νύχτες! Ο γάμος ή ο αρραβώνας ή το ξεκόλλημα από μια θέση ασάφειας με το παρελθόν… έρχεται! Αυτό σημαίνει ή ότι αναζωογονείς μια παλιά κατάσταση ή ότι πηγαίνεις παρακάτω! Το σημαντικό είναι ότι δε θα μείνεις στάσιμος! Δόξα τω Θεώ! Όλα αυτά μεταξύ Φεβρουαρίου- Απριλίου ή Ιουλίου- Οκτωβρίου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αλλά θα πρέπει να εξακολουθήσεις να κάνει υπομονή… με τον ανάδρομο Ερμή! Επαγγελματικά θα έχεις την ευκαιρία να δεχτείς τη διάκριση που στερήθηκες αρκετές φορές στο παρελθόν.

Zυγός
Tο καλό για σένα είναι ότι στις 26 του μήνα ο Άρης περνά στον Υδροχόο και θα αφυπνίσει τα συναισθηματικά σου, ως τότε όμως θα σου έρχονται οι κεραμίδε�� η μια μετά την άλλη και δεν θα ξέρεις από πού! Οι εξελίξεις στα οικονομικά σου προχωρούν και με αποφασιστικότητα θα μπορέσεις ν’ αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Η Πανσέληνος στις 28 σου επιφυλάσσει ένα κλυδωνισμό στα επαγγελματικά, μία σχέση που μεταλλάσσεται, μία οικογένεια που αλλάζει εκ θεμελίων, ένας νέος έρωτας που σε αναγεννά.
Με τη νέα χρονιά θα πρέπει να προνοήσεις αιφνίδια έξοδα και να διαχειριστείς με σύνεση τα οικονομικά σου. Και για σένα τα αισθηματικά σου είναι σε μεταβατική περίοδο, ενώ ευνοούνται οι ερωτικές σχέσεις «ελεύθερου χαρακτήρα».

Σκορπιός
Βρίσκεις ξανά τη δύναμη σου σιγά σιγά ενώ χαίρεσαι τη ζεστασιά του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που τόσο σου έλειψε. Μια κά��οια δικαίωση θα τη βρεις, αλλά θέλει κόπο και αντοχή… Μεταξύ Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να αποφασίσεις, καθώς την εσωτερική σύγκρουση δεν την αποφεύγεις. Ή θα μείνεις εγκλωβισμένος/η εκεί που είσαι ή θα κυνηγήσεις το όνειρό σου! Εσύ αποφασίζεις!
Με τη νέα χρόνια o Κρόνος θα εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει δοκιμασίες στα αισθηματικά, οριστική ρήξη στις σχέση σου, αναθεωρήσεις αλλά και νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν να περάσεις ανώδυνα την … αλλαγή! Σχέσεις καλές όμως,… θα επισημοποιηθούν! Τα επαγγελματικά θέλουν προσοχή… μην απογοητεύεστε!

Toξότης
Δεν ξέρω αγαπητέ Τοξότη αν θα καταφέρεις να κλείσεις την πόρτα του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να το κάνεις! Μέχρι και εσύ έχεις χάσει τη μπάλα με αυτή την ρευστή κατάσταση. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και σπατάλησε την ερωτική σου ενέργεια εκεί που αξίζει! Τα ερωτικά σου πάντως τις γιορτές θα είναι συναρπαστικά… και τα οικονομικά σου θλιβερά! Θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Με την Πανσέληνο θα πρέπει να αποφασίσεις… τι είναι προτιμότερο για την ψυχούλα σου… η απόσταση ή η εξάρτηση!
Με τη νέα χρονιά τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σου, ευκαιρίες έρχονται και σου αναπτερώνουν το ηθικό! Στα επαγγελματικά είναι λίγο θολό το τοπίο, αφού μέσα στα καλά διαστήματα θα υπάρξουν και στιγμές που η ασυνέπεια των συναδέλφων σου, θα επιφέρει προβλήματα…! Στα οικονομικά θα πρέπει να ολοκληρώσεις συμφωνίες ,δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις που για κάποιο λόγο σου κοστίζουν ακριβά…

Aιγόκερως

Άντε Αιγόκερε βγες έξω, στολίσου και απόλαυσε το φλερτ! Μούχλιασες πια τόσο καιρό! Στάματα να παραπονιέσαι ότι τίποτα καλό δε σου συμβαίνει και πήγαινε καλύτερα να ελέγξεις τη μυωπία σου για τα πράσινα φώτα που σου δίνονται σε έχουν τυφλώσει και δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου. Με την πανσέληνο θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα χωρίσεις ή ότι θα χάσεις κάτι που αγαπάς. Απλά ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείς! Πάντως το αποτέλεσμα σε ευνοεί!
Με τη νέα χρονιά έχεις την ευκαιρία να ανασυντάξεις τα ��ισθηματικά σου, που τόοοοοοσο σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Το καλοκαίρι, ο Δίας στον Καρκίνο θα σου στείλει τις πιο ζεστές του ακτίδες . Στα οικονομικά πρέπει να προσέξεις γιατί ο Κρόνος από το Σκορπιό δεν σταματά να σε δυσκολεύει. Στα επαγγελματικά είστε τέλεια! Ακόμη και με την κρίση, εσύ επιβιώνεις!

Yδροχόος

Στις 26 του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, μια περίοδος εκπλήξεων και συναισθηματικών θαρραλέων αποφάσεων έρχεται, αλλά ο ανάδρομος Δίας στους Διδύμους σου δίνει το θάρρος να κυριαρχήσεις στους φόβους σου. Στα επαγγελματικά πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Την Πρωτοχρονιά θα θέλεις να τα ψάλλεις τα κάλαντα σου, καθώς οι εντάσεις ίσως να μη λείψουν, αλλά μέρες που είναι δώσε τόπο στην οργή! Με την πανσέληνο μια μονοτονία θα σου έρθει και μια βαρεμάρα επίσης! Όμως μετά τις 28 να θυμηθείς ποιος πραγματικά είσαι και να ξαναχτίσεις την καθημερινότητα σου όπως τη θες! Κάντο Υδροχόε, μπορείς!
Με τη νέα χρονιά τα οικονομικά σου θα τα μπερδέψεις λίγο! Είναι που θέλεις να σκορπάς χρήμα και δεν μπορείς να τα βάλεις σε μια τάξη. Στα αισθηματικά σου όμως αν έχεις σχέση.. προς το καλοκαίρι υπάρχουν πιθανότητες για επισημοποίηση, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η θα γνωρίσεις κάτι νέο που α σε ενθουσιάσει αλλά θα αναθεωρήσεις γρήγορα! Στα επαγγελματικά… μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά θα επιβραβευτείς σίγουρα! Το 2013 είναι χρονιά κομβική για σένα, πάντως, αν θέλεις να κερδίσεις κάτι… τα επόμενα 5 χρόνια!
Iχθύες
Συγκρατείσαι… τι να κάνεις κι εσύ και ζηλέυεις τόσο πολύ τους άλλους που είναι έξω καρδιά! Είναι και αυτές οι τύψεις και οι ενοχές που σου σηκώνουν τείχη..Θα την κάνεις όμως την υπέρβαση σου! Στα επαγγελματικά οι επιλογές σου φέρνουν εξελίξεις. Ότι κι αν συμβεί, όποια δυσκολία δε σε φοβάμαι! Είσαι τόσο καλός διαπραγματευτής και έχεις ένα μοναδικό ταλέντο να ξεγλιστράς… όταν στριμώχνεσαι άλλωστε! Η Πανσέληνος θα σου φέρει μια ανάγκη για δημιουργία, που αν δεν είναι μέσω έρωτα γιατί οι καταστάσεις στη ζωή σου δεν «επιτρέπουν» την εγγύτητα» με τον Άλλον, τότε τουλάχιστον θα κάνεις θαύματα στη δουλειά!
Με τη νέα χρονιά στα επαγγελματικά ο Κρόνος σου δίνει μια ευκολία (μετά το 1ο τρίμηνο του 2013) στη δι��χείριση και στην επανεξέταση των πραγμάτων! Άλλωστε έχεις το ένστικτο σου εσύ, ψαράκι μου! Τα νεύρα σου μπορεί να γίνουν λίγο κρόσσια στη δουλειά, όμως είσαι από τα ζώδια που νιώθουν την εύνοια του Δία και των πλανητών το 2013… οπότε προχώρα με λογική και διαίσθηση και το «13» μπορεί να αποδειχτεί ο τυχερός σου αριθμός!
Καλές "αστρολογικές" γιορτές και Καλή Χρονιά!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top