Stan: «δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν έχω σχέση»

Έχει φάει χυλόπιτες; Τι λέει για το φλερτ και τις σχολικές του αναμνήσεις;

Stan: «δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν έχω σχέση»

Το ότι τα προσωπικά του δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο, αλλά και το ότι έχει φάει ουκ ολίγες χυλόπιτες, εξομολογείται σε συνέντευξή του ο Stan!

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν έκρυψε ότι η εγκατάστασή του σε ένα νησί, μετά την Αθήνα, στάθηκε ιδιαίτερα δύσκολη: «είχα προβλήματα στην αρχή! Αυτή η μεταφορά με έκανε λίγο απόμακρο και μοναχικό... μου πήρε καιρό μέχρι να προσαρμοστώ, αλλά τελικά προσαρμόστηκα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όμως, έγινα πιο σκληρός σαν άνθρωπος. Δεν έκανα πολλές φιλίες, ήμουν λίγο απομονωμένος, αν και κοινωνικός. Όπου γης και πατρίς. Αυτό ισχύει πια για μένα».

Οι θαυμάστριες κάνουν ουρά και τσιρίζουν non stop σε κάθε εμφάνισή του και ο Stan φαίνεται ότι «το είχε» από μικρό. «Απλά ξεχώριζα! Ήμουν ο “ιδιαίτερος” του σχολείου. Τραβούσα τα βλέμματα. Προφανώς, επειδή ήμουν ο “καινούργιος” – ποτέ “ο ωραίος γκόμενος”», λέει και προσθέτει πως ανέκαθεν είχε αυτοπεποίθηση.

«Δεν ήμουν μαζεμένος και τώρα που έγινα γνωστός είμαι cool. Πάντα έτσι ήμουν. Ποτέ δεν ήμουν στερημένος ως άνθρωπος», συνεχίζει ο τραγουδιστής και, σε ερώτηση αν είχε όποια γυναίκα ήθελε, απαντά: «έχω φάει κι εγώ πολλές χυλόπιτες, όπως όλοι μας. Όποιος άντρας πει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Όταν η κουβέντα φτάνει στα προσωπικά του, ο Stan την... σταματά! «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει πάρα πολλά προβλήματα για να ασχοληθεί με το αν είμαι σε σχέση ή όχι. Δεν τους αφορά. Θέλω να κρατάω τα επαγγελματικά μου μακριά από την προσωπική μου ζωή. Είναι περίεργη εποχή. Είναι ουτοπικό πια στην Ελλάδα να συζητάμε για showbiz, σχέσεις, τεράστια αμάξια και βίλες», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top