Οι χωρισμένοι των Χριστουγέννων: ποιοί σταρ έμειναν μόνοι;

Έλληνες και ξένοι διάσημοι που περνάνε single τις γιορτές

Οι χωρισμένοι των Χριστουγέννων: ποιοί σταρ έμειναν μόνοι;

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Single bells, single bells, single all the way, παραφράζουν το γνωστό το άσμα αυτές τις μέρες αρκετοί άνθρωποι της showbiz, που τα Χριστούγεννα τους βρήκαν χωρισμένους! Το star.gr σου παρουσιάζει τους σταρ που έμειναν... μπακούρια τις άγιες τούτες μέρες.

1. Χρήστος Βασιλόπουλος – Αντωνία Βεντούρα

Ξεκινάμε από τον πιο «φρέσκο» χωρισμό, εκείνον του Χρήστου Βασιλόπουλου και της Αντωνίας Βεντούρα!

vasilopoulos ventoura

Το ζευγάρι έδωσε τέλος μετά από περίπου ένα χρόνο γάμου, με τις φήμες να λένε ότι η Αντωνία δεν ήταν ευτυχισμένη με την ζωή της στο Λος Άντζελες, όπου ο Έλληνας ηθοποιούς «κυνηγά» το american dream...

Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσω του Facebook και, μάλιστα, ο Χρήστος είχε δηλώσει ότι είχε βρει την γυναίκα της ζωής του. Ήδη έχει κατατεθεί από τη μια πλευρά αίτηση διαζυγίου.

2. Johnny Depp – Vanesa Paradis

Μετά από 14 χρόνια σχέσης και ένα γάμο που δεν ήρθε ποτέ, χώρισαν ο Johnny Depp και η Vanesa Paradis!

depp paradis.jpg

Το τέλος ανακοινώθηκε πριν από περίπου 6 μήνες, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου των δύο ηθοποιών, οι οποίοι, λέει, έκαναν προσπάθειες να το σώσουν το πράμα, αλλά μάταια...

Αν οι φήμες ευσταθούν, πάντως, μόνο μοναχικά δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα ο Johnny και η Vanessa: βλέπεις, ο ηθοποιός φέρεται να έχει δεσμό με την bisexual συμπρωταγωνίστριά του Amber Heard, την ώρα που η πάλαι ποτέ αγαπημένη του «τρίβεται» με... τον κομμωτή της!

3. Κωνσταντίνος Σκορδάλης – Νίνα Λοτσάρη

Η «βόμβα» του 2012 στην ελληνική showbiz: τι κι αν το πρώην ζευγάρι έδειχνε φουλ ερωτευμένο και αγαπημένο μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας; Το διαζύγιο ήρθε!

skordalis lotsari.jpg

Τόσο η 38χρονη performer, όσο και ο 36χρονος επιχειρηματίας, δεν έχουν αναφερθεί στους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, ενώ διατηρούν φιλικές σχέσεις λόγω των δύο παιδιών τους, αλλά και βαδίζουν σε κοινούς επαγγελματικούς δρόμους.

Κι αν τον Κωνσταντίνο δεν τον έχουμε δει με νέα συνοδό, η Νίνα να δεις που θα κάνει γιορτές με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο, με τον οποίο θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει!

4. Tom Cruise – Katie Holmes

Ακόμα ένα διαζύγιο «μεγατόνων» μας ήρθε πριν υποδεχθούμε το Φθινόπωρο: Tom Cruise και Katie Holmes τράβηξαν δρόμους χωριστούς μετά από πέντε χρόνια γάμου, με την κόρη τους, Suri, να μένει στο πλευρό της μαμάς.

cruise holmes.jpg

Σύμφωνα με τα χαρτιά του διαζυγίου, «ο γάμος είχε διαλυθεί ανεπανόρθωτα τουλάχιστον έξι μήνες πριν από την λήξη του», ενώ οι φήμες ρίχνουν το φταίξιμο στην Σαϊεντολογία που ακολουθεί με κλειστά τα μάτια ο ηθοποιός.

Το προγαμιαίο συμβό��αιο ήταν γενναιόδωρο για την Katie Holmes, την ώρα που ο πρώην σύζυγος θα πληρώνει περίπου 308.000 ευρώ τον χρόνο για ιατρική και οδοντιατρική ασφάλεια, εκπαίδευση, κολλέγιο και εξωσχολικά έξοδα, μέχρι η Suri να «πατήσει» τα 18.

Extraδάκια:

- Λίγο πριν τις γιορτές και μετά από ένα χρόνο χωρισμού, ο Ashton Kutcher κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Demi Moore, επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφορές. Στο μεταξύ, εκείνη είναι μόνη σαν το λεμόνι κι εκείνος «γλεντάει» με την Mila Kunis.

- Χριστούγεννα αγκαλίτσα θα κάνουν και δύο ζευγαράκια που χώρισαν αλλά... τα ξαναβρήκαν: ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart είναι μαζί παρά το «κέρατο» που έριξε η ηθοποιός με τον σκηνοθέτη της «Χιονάτης», ενώ ζευγάρι ξανά είναι ο Justin Bieber και η Selena Gomez που έμειναν χώρια για μερικές μέρες (μην σου πω ώρες).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top