AYTA είναι τα δέντρα που στόλισαν τα φετινά Χριστούγεννα οι Έλληνες stars!

ΔΕΙΤΕ όμορφες εικόνες από τα στολισμένα σπίτια και τα γλυκίσματα που έφτιαξαν!

AYTA είναι τα δέντρα που στόλισαν τα φετινά Χριστούγεννα οι Έλληνες stars!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Στο ρυθμό και το mood των Χριστουγέννων μπήκαν για τα καλά και φέτος οι Έλληνες stars, που από τις τελευταίες κιόλας μέρες του Νοεμβρίου, στόλισαν τα σπίτια τους και το έριξαν στη… ζαχαροπλαστική!

Όμορφα στολισμένα δέντρα,γλυκίδια και καλούδια φαγώσιμα και μη, ανέβηκαν στο Twitter, μιας και οι Έλληνες celebrities τα μοιράστηκαν με τους followers τους.

Εμείς από το star.gr, τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε!

Ξεκινάμε με την Τατιάνα Στεφανίδου, που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, εικόνες από το όμορφα στολισμένο σπίτι της, και την κορούλα της Λυδία, μπροστά από το δέντρο, να το στολίζει, με την μπάλα που γράφει «Τατιάνα», σε πρώτο πλάνο!

stefanidou 1.jpgstefanidou 2.jpgstefanidou 3.jpg
Η Μαριέττα Χρουσαλά πάλι, που φέτος θα κάνει τα πρώτα της Χριστούγεννα με την κορούλα της μιας και πρόσφατα έγινε μαμά, στόλισε minimal δέντρο, χωρίς πολλά και περίτεχνα στολίδια. Με το μωρό στο σπίτι, που να προλάβει.

Xrousala.jpg
Μες το Christmas Mood και η Ελένη Φουρέιρα, που στόλισε το δέντρο, μαζί με το τζάκι, και έβαλε τον Άγιο Βασίλη σε περίοπτη θέση στο σαλόνι.

Foureira.jpg
Δέντρο υπερπαραγωγή, με άσπρα λαμπάκια, αρκουδάκια και καλτσάκια ήταν η φετινή επιλογή της Ελεονώρας Μελέτη.

Meleti.jpg
Και η Φαίη Σκορδά όμως, φέτος στόλισε δέντρο ,μέχρι το ταβάνι, και μάλιστα πριν καλά καλά μπει ο Δεκέμβρης.Με άσπρα λαμπάκια, και κόκκινες μπάλες, πόζαρε δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δημιούργημα της η παρουσιάστρια.

Skorda.jpg
Εντυπωσιακό και το δέντρο της Ρούλας Κορομηλά, με άσπρες και ασημί μπάλες και άσπρα λαμπάκια.

Koromila.jpg
Υπερπαραγωγή όμως, και το δέντρο της Ελένης Μενεγάκη, με χρυσές, κόκκινες και κάθε λογής μπάλες να δεσπόζουν πάνω.

Menegaki.jpg
Τέλος, σας αφήσαμε το δέντρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, το οποίο στόλισαν με κόκκινα φωτάκια και χριστουγεννιάτικα στολιδάκια.

Tsimitselis Laskaraki.jpg
Και για εσάς που είστε γλυκατζήδες, σας "φυλάξαμε", τα καλούδια που ετοίμασαν οι Έλληνες stars, με τη Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου,να τα δίνουν όλα στη κουζίνα!

Η Έλλη Κοκκίνου,έφτιαξε κουραμπιέδες, κέικ-γιορτινό σπιτάκι και χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα οποία τοποθέτησε δίπλα στο δέντρο.

Kokkinoy gluka.jpg
Kokkinou 2.jpg
Όσο για τη Δέσποινα Βανδή; Έπλασε με τα χεράκια της κουραμπιέδες στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε, μας έδωσε μέσω Twitter τη συνταγή για επιτυχημένη πάβλοβα, ενώ για το σπίτι της, ετοίμασε απίστευτα χριστουγεννιάτικα μπισκότα!

vandi mpiskota 2.jpgbandi mpiskota1.jpg


bandi tourta.jpg

Και δεν τελειώσαμε εδώ. Έφτιαξε επίσης μια πανέμορφη τούρτα, αλλά και μελομακάρονα,από τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, τα οποία όχι μόνο την ενθουσίασαν, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει να τα τρώει «αφιερώνοντας» στον Άκη Πετρετζίκη το κιλό που θα πάρει αυτές τις μέρες!

bandi melomakarona.jpg
Συνεχίζουμε με την εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δοκίμασε την τύχη της στα cupcakes.

tsimtsili2.jpg
Tέλος, το ίδιο έκανε και η Δούκισσα Νομικού, παρέα με τη Νικολέττα Ράλλη. Έβαλαν τα καπελάκια τους και έφτιαξαν… λαχταριστά cupcakes!

Nomikou Ralli.jpg

ANTE και του ΧΡΟΝΟΥ!!!...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top