Αποκλειστικό: πού θα κάνουν Χριστούγεννα αγαπημένοι ηθοποιοί;

Αποκαλύπτουν στο star.gr τα σχέδιά τους και εύχονται στους αναγνώστες!

Αποκλειστικό: πού θα κάνουν Χριστούγεννα αγαπημένοι ηθοποιοί;

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Με τις οικογένειές τους και... δουλειά, θα περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων πολλοί αγαπημένοι μας ηθοποιοί! Το star.gr μίλησε μαζί τους και σου αποκαλύπτει τα σχέδιά τους, ενώ οι ίδιοι εύχονται για τις γιορτές σε όλους τους αναγνώστες μας.

Παναγιώτης Μπουγιούρης

«Τα Χριστούγεννα θα είμαι στο “Rex”, κάνοντας πρόβες για τα “Κόκκινα Φανάρια”. Εύχομαι να είμαστε όλοι κοντά, σαν μια γροθιά, σαν άνθρωποι!».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Περιοδεύοντας με την παράσταση «Σ’ Αγαπάω, Αλλά...» θα κάνει Χριστούγεννα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μας εύχεται: «υγεία, αγάπη, ανθρωπιά και αισιοδοξία! Και αληθινά, ειλικρινή χαμόγελα. Είναι ο τρόπος μας να μην αφήσουμε να κάνουν κατάληψη στην ψυχή μας όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν. Εύχομαι τη νέα χρονιά όλα να είναι καλύτερα!».

Ιωσήφ Μαρινάκης

Ο ηθοποιός θα κάνει περιοδεία με την ίδια παράσταση και για τους αναγνώστες του star.gr είπε: «εύχομαι υγεία κι αγάπη σε όλο τον κόσμο και με ομόνοια και αλληλεγγύη όλα θα πάνε πολύ καλυτέρα. Χρόνια πολλά!».

Γιώργος Βάλαρης

«Θα περάσω αυτά τα Χριστούγεννα με αγαπημένους φίλους στην Αθήνα, ήρεμα και σπιτικά, αφού μόλις επέστρεψα από Αμερική και Καναδά όπου ήμουν για την περιοδεία του “Σ’ Αγαπάω, Αλλά...”. Εύχομαι υγεία σε όλους, δουλειά, μιας και η ανεργία μαστίζει τον τόπο μας και κάτι ακόμα: αυτός ο πολύπαθος τόπος να βρει επιτέλους έναν πολιτικό με όραμα, όπως παλιά και όχι άλλα λαμόγια!».

Ελένη Φιλίνη

«Χρόνια πολλά, υγεία πάνω απ' όλα, κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Τα Χριστούγεννα θα με βρουν στο “Casual”, δίπλα στα “Αστέρια Γλυφάδας”, μαζί με τον Φάνη Μεζίνη και τη Θεοδοσία Στίγκα».

Βάσια Παναγοπούλου

«Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στο “Χυτήριο”, παρέα με φίλους γιατί έχουμε και θέα��ρο και μουσικές εκδηλώσεις. Περιμένω την κόρη μου από το Λονδίνο και θα έχω αγκαλιά τα δυο αγοράκια μου!!! Εύχομαι να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας τη χρονιά που έρχεται!!!».

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου

Στην Αθήνα με καλούς φίλους, αλλά και σε μια αγαπημένη φίλη της που παίζει σε θέατρο στη Λάρισα, θα βρεθεί για τις γιορτές η ηθοποιός. «Εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να ξαναχαμογελάσουμε και να πιστέψουμε στο μέλλον... Εύχομαι να έρθει γρήγορα ο καιρός που η "φιλανθρωπία" δεν θα είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν συνάνθρωποί μας! Κι εύχομαι, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και η ευαισθησία μας για τα κοινά να μείνουν στις ζωές μας, ακόμα κι όταν βγούμε απ’ αυτή την άγρια εποχή που ζούμε. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!».

Δημήτρης Μακαλιάς

«Θα μείνω στην Αθήνα λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, σε οικογενειακό κλίμα. Εύχομαι ζεστά και χαμογελαστά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και όνειρα!».

Νεκταρία Γιαννουδάκη

«Εύχομαι να αγαπάμε περισσότερο και να αδικούμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας λιγότερο», μας είπε η ηθοποιός, που τα Χριστούγεννα θα τα περάσει με την οικογένεια και τους φίλους της στα Χανιά, ενώ την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται στην Αθήνα, παίζοντας επιτραπέζια και 21 μέχρι τελικής πτώσης!

Γιάννης Δρίτσας

«Τα Χριστούγεννα θα είμαι στην Αθήνα με φίλους. Εύχομαι ψυχοσωματική υγεία...!!!».

Νικολέττα Βλαβιανού

Στο σπίτι της θα περάσει τα Χριστούγεννα η ηθοποιός. «Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας», μας είπε!

Βασίλης Παλαιολόγος

«Στην Αθήνα θα είμαι τα Χριστούγεννα. Θα βρίσκομαι στο θέατρο, στην παράσταση “Υπό Το Μηδέν” και “Στην Άλωση της Κωνσταντιάς”, oπότε θα περάσω τις γιορτές με τις θεατρικές μου οικογένειες. Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και να έχει την υγεία και την δύναμη να περάσει κολυμπώντας απέναντι, σώος και αβλαβής και με όπλο τη θέληση και το κουράγιο να ξαναδημιουργήσει από τις στάχτες».

Ευγενία Παναγοπούλου:

«Θα είμαι στο θέατρο να δω τον φίλο μου Θοδωρή Αντωνιάδη στην "Κοπενχάγη" και μετά όλοι μαζί οικογενειακά. Καλά Χριστούγεννα υγεία, γενναιότητα, θάρρος και τόλμη!!!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top